Звездите на „Привличане“ в Мол Марково тепе

Яна Маринова и Александър Сано са най-новата гореща екранна двойка

На 23 февруари от 16.45 часа звездите на най-новия български филм „Привличане“ ще бъдат специални гости в Мол Марково тепе, за да се срещнат с най-нетърпеливите свои фенове.

Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Радина Боршош, Живко Симеонов, Луиза Григорова-Макариев ще са само малка част от актьорите, които ще бъдат специално пред кино „Арена“ в търговския център, за да посрещнат своите почитатели.

Всички те могат да си вземат автографи, да се снимат и да поговорят с артистите. От Мол Марково тепе обещават тази звездна среща да остане незабравима, като идването в Пловдив на всички актьори е по повод факта, че именно на 23 февруари „Привличане“ излиза на киноекраните из цялата страна.

Във филма главната героиня е Лора Ангелова, която е разкъсвана между своята страст танците и професията си на учител по история. В сърцето й намира място целият й дванадесети клас, в който обаче трябва да се справи с много противоречия и интриги, забъркани от лидерката му Диана (Луиза Григорова-Макариев). Когато към всички проблеми се намесват и борбата с директорката Великова (Койна Русева), и появата на любовта в лицето на новия учител по музика Калин Соколов (Александър Сано), тогава героинята на Яна Маринова се изправя пред сериозни изпитания и вътрешни борби.

„Привличане” е изпълнен с много свеж младежки хумор, засяга много актуални теми в отношенията между възрастни и подрастващи. Всичко това на фона на страхотна музика и безкрайни танци.

Не пропускайте звездната изява в Мол Марково тепе в Пловдив от 16.45 часа, както и възможността да вземете автограф, да си направите снимка с целия актьорски състав или просто да се насладите на страхотно представяне на „Привличане”, който още от същия ден, 23 февруари, можете да гледате на екраните в цяла България.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?