Звездата на бала Алекс Якуб вдъхновен от Холивуд

Тази година сред ВИП абитуриентите е синът на известния зъболекар Дани Якуб - Алекс. Ученикът завършва частната Английска гимназия. Преди три години неговата сестра Габи обра всички точки на баловете и беше обявена за най-лъскавата абитуриентка в България. Алекс е един от най-харесваните от девойките младежи в Пловдив. Свикнал е да води бохемски живот и е душата на компанията.

Младежът все още няма сериозна приятелка, но пък кандидатки за дами на бала му не липсват. На изпращането си Алекс ще бъде с най-близките си приятели в лъскава лимузина. Вдъхновен от посещението си в Холивуд през миналото лято, той е избрал да учи филм мейкинг в Америка.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Якуб

Якуб

10.05.2019 | 19:04

Бащата плаща , за да се пишат статии за сина му . Така беше и преди за дъщеря му когато беше абитуриентка , после имаше още статии за нея . Така се става известен и ти се вдигат акциите ! Браво !

Отговори
3 1
мхм

мхм

10.05.2019 | 18:56

Сестра му я опищяха, че е куха лейка около кандидатстването в Медицинския, сега тоя щял филм мейкинг да учи. Боже опази от калпави отрочета на известни ....

Отговори
1 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?