Зверска катастрофа! Смазани коли и много ранени СНИМКИ

Тежка катастрофа е станала в района на Цирковата площадка във Варна. Шест коли са се блъснали, пътят е затворен, предава Канал 3. На мястото има пожарни и линейка.

Според очевидец, жена с дете в колата не спира на “Стоп” с превишена скорост, идваща от “Мол Варна” и се обръща върху другите коли. Случката се разиграва на бул. “Сливница” – Посока “Тих труд”, до Цирковата площадка.

Четирима души са пострадали при катастрофа между шест автомобила на кръстовището при булевардите "Сливница" и "Христо Смирненски". Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

Около 16.40 часа е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие, възникнало на кръстовището на бул. "Сливница" и бул. "Христо Смирненски".

На място има полицейски екип, който изяснява причините и обстоятелствата за възникването на инцидента, както и колко точно са автомобилите участващи в катастрофата. Според първоначалната информация става дума за сблъсък между 6 автомобила, като има и четирима души, отведени за преглед в болнично заведение.

От ОДМВР-Варна призовават при възможност, водачите на автомобили да избягват горепосоченото кръстовище.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?