Зрителите побесняха! Хванаха Слави Трифонов и Криско в лъжа

Второто парче на Слави Трифонов в дует с рапъра Криско вече е факт. Песента се казва „Едно Ферари модел 2019“ и е римейк на тоталния хит на Дългия от 1997 „Едно Ферари с цвят червен“. Парчето предизвика истински фурор в социалните мрежи и за денонощие събра половин милион гледания в YouTube. Коментарите на голяма част от зрителите обаче далеч не са ласкави.

Шумно анонсираният дует се оказа не оригинално парче, а преработена версия на стара песен, ядосват се феновете.  Според много от тях песента е вече изтъркана, а според други никой римейк не може да достигне класиката и участието на Криско звучи по-скоро странно, отколкото да подобри оригинала. Да не я бяха изобщо анонсирали като нова песен, коментират зрителите, които се чувстват излъгани от дуета.

Припомняме, че първата песен, която Трифонов записа заедно с Криско, разбуни духовете. Оказа се, че „Гледай как се прави“ прилича поразително много на кючека „Тошка“ на Щилян и оркестър „Китка“.

Разбира се, сред зрителите има и много одобрителни мнения на новия дует. Прероди се една легендарна песен! Класиката си остава класика и след години, коментират хората.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?