Подай сигнал

Златен ден за две зодии: Печелят големите пари

Лайфстайл

от Екип Марица 5100 прегледа 0

Златен ден за две зодии: Печелят големите пари

Овен Този вторник ще имате желание за празнуване. Организирайте парти, но поканете избрани хора, за да не си спечелите завистници.

Телец

Това е ден, в който да обърнете повече внимание на здравето си. Времето е добро за започването на диета или фитнес. А може и двете, но в разумни граници.

Близнаци

Това е ден, който е подходящ за признаването на грешки, които е добре да отчетете пред близките си. Ако искате хармонични отношения ще трябва да се откажете от желанието си да сте победител на всяка цена.

Рак Това е ден за сериозни планове. Сега имате солидна основа в работата и в семейството и можете смело да рисувате картината на бъдещето ви.

Лъв

Този вторник е добре да отстъпите първото място на някой друг. Не поради поражение, а заради възможността да погледнете нещата от друг ъгъл. Ще ви е от полза.

Дева

Днес с лекота ще намерите загубена вещ или ще възобновите старо приятелство. Не винаги нещата ще се получават толкова лесно, за това не горете мостове зад себе си. Везни

Това е ден, в който е добре да пазите в тайна намеренията си. Дори да искате да се похвалите с нещо - най-добре изчакайте известно време. Съвсем скоро ситуацията може да се промени.

Скорпион

Този вторник може да си поемете дъх. Нищо от това, което е планирано няма да се реализира в пълна степен, така че ви очаква неочаквана ваканция. Насладете й се.

Стрелец

Този вторник може да отделите 1-2 часа за мечти. Набележете си близко място, което да посетите в скоро време и което да посещавате често.

Козирог Този вторник очаквайте неочакваното. Следвайте правилата, но може да бъдете изненадани от още по-добър развой на събитията.

Водолей

Този вторник обсъдете плановете си със семейството. Може да се окаже, че всички заедно имате по-добри идеи, които ще ви гарантират незабравими приключения.

Риби

Този вторник може да се надявате на знак от Съдбата. Ако не го забележите действайте така сякаш сте го забелязали. А и изобщо нужна ли ви е странична помощ? Изтоник: Actualno.com