Подай сигнал

Зико вика Тотев на среща за парка до "Санкт Петербург"

Пловдив

от Валентина Йеремиева 2156 прегледа 0

Среща за парка до хотел "Санкт Петербург" с представители на всички заинтересовани страни ще има утре при областния управител Здравко Димитров. За разговор са поканени инициативният комитет на протестиращите за запазването на зелената площ начело с председателя Асен Костов, собственикът на 16-те дка земя Байрям Солак и кметът на Пловдив Иван Тотев.

"Премиерът Бойко Борисов ме попита вчера какво решение е взето за парка и ми нареди да поема случая. Редно е да обсъдим проблема заедно и да видим как може да се разплете този гордиев възел", обясни Здравко Димитров.

Министър - председателят специално беше дошъл на срещата с жителите на квартала преди месец, за да се запознае с конфликтната ситуация. Тогава Борисов каза, че Община Пловдив има пари и може да откупи частния терен.

До този момент обаче пловдивската администрация не е предприела никакви действия, освен устните изявления на кмета, че с новия ПУП частният имот е отреден за зеленина. Протестиращите обаче разкриха, че има и друг ПУП.

Коментари


АЙДЕ......ДВАМАТА МОШЕНИКА ПАК СЕ СЪБРАХА.ИДАТ ИЗБОРИ.ТОВА ЛАПАНЕ ОСТАВЯ ЛИ СЕ.

Пак ли хотелче или кооперацийка? Не Ви отива Господа Управници! Вторият по големина град летище - кой, стадион - кой,, зоопарк -йок! А булеварди по два , че и по три пъти разкопаване и асфалтираме за да усвоим паричките, да не останат зян милиончетата! Ами Модъра, ами ЖП линията Филипово - Централна гара ...и други наболели въпроси? Тях следващите , след Вас ще ги правят!

Има ли някой, който още не е разбрал, че Гергелан пак ще нагуши милиони общинска пара от тази схема.

на тия двамата не им пука какво искат хората. вика маминия да се разбират пак да преебат славчо за кметските избори.пак да го играят театро,че уж се мразят,а да се подкрепят.само здравка каназирката я няма в заверата, ама и тя ще се появи.

Те така си сменят ПУП-вете, според интересите на кесията. Никак не е сложно да се провери всичко, ам ще лъснат някои кирливи ризи. Всичко е театър. Тоя па коГи събра пари да го купи имота, аре да видим кой стои за него. Кой дирижира всичкия този цирк и кмета му играе по свирката.

Поне изтрезня ли?

Господа!? На това място на ул."Войнишка", ако Ви говори нещо, бяха казармите на 9 ПЕХОТЕН НА Н.В. КНЯГИНЯ КЛЕМЕНТИНА ПОЛК. Как така частни земи? Кой такъв г-н Солак?Как я купи и от кого? Какви ПУП ове.Нямате ли памет? Направете зелен парк-мемориал, за да се знае и помни!

Ами Ралев да го откупи нали има парички