Подай сигнал

Жълто-черно цунами заля магистралата

Финалът за купата

от Екип Марица 3745 прегледа 0

Тези хубави фенки са за Ботев

Жълто-черно море заля магистралата за София, предаде репортер на marica.bg. Всяка втора кола е с развяващо се от прозореца шалче на Ботев. Преди малко бяха забелязани и 13 от автобусите с фенове на Ботев. Рейсовете се охраняват от страшно много жандармерия. Любопитното е, че регистрационните номера на джиповете са от Кърджали. Сред феновете са и много пловдивчани, живеещи в чужбина, кото си дойдоха специално за мача. "Няма друго такова преживяване като пловдивско дерби за купата в София", коментира работещият в Чехия Пламен Пенков.

Репортерът ни видя преди 15-ина минути и 6 автобуса с привърженици на Локомотив.

След обстоен оглед на заведенията и капанчетата в София, репортерът ни сподели: "Пълно беше с фенове от Пловдив, които подгляват за финала. Няма начин да не подпомогнем столичната икономика с оборота от бири. Проблем ще за някои фенове, тъй като от СДВР няма да пускат видимо пияни запалянковци на трибуните на Нациналния стадион."

И накрая, за да покаже отношението си към финала, репортерът ни издекламира следния стих:

"Жълто-черни орди идват на талази,
Ботев Локото ще гази".

Коментари


ЩЕ ВИ ПРЪСНА ПУТЕТАТА И ДУПЕТАТА!

"цунамито" , "талазите" и всички останали се прибраха единствено със горчива загуба и единственото което сгазиха е 85 годишен старец! Браво папагали! Отново показахте какви сте лекета! И единственото цунами което ви заля е това от СРАМ СОПОЛИ И СЪЛЗИ!

Samo Loko muzzita

Иначе хубави момичета как са се заблудили да идат и викат за Ботев не знам