Журито на "MasterChef" с подробности за големия финал

Напрежението във вторник в кухнята на "MasterChef" ще бъде голямо. Четиримата участници са с различни характери и съм сигурен, че зрителят ще се радва да види как се борят до последно. Това каза в предаването „120 минути” шеф Лео Бианки.

Лъчезара Павлова дойде при нас с големи мечти, с по-малко знания, но благодарение на състезанието, на стреса, на приятелството и на работата в отбора тя се научи на много неща в кулинарията и копираше, което беше много добре. Разви се и това показва, че човек, когато има наистина мечти и иска да ги постигне, и намери правилното място, където да ги осъществява, нещата се случват, допълни шеф Андре Токев.

Цветомира – вижда се, има любовта в кухнята, бори се на всеки един етап. Мисля, че всички четирима се борят до последно за финала. Много голям финал ще стане, каза Лео Бианки. 

„Четиримата са любители готвачи. Идеята на предаването е ние да ги поемем с не малко стрес в кухнята, защото в професионалната кухня стресът е много по-голям, и така да ги превъзпитаме, и да ги вкараме в релсите на кулинарията”, обясни шеф Петър Михалчев.

Хората са различни характери. Ние трябва така да ги напипаме, така да ги моделираме, че те да се напипат към нас и това, което ние им показваме. Това е идеята – те да се отпуснат и да повярват в себе си и да излязат със самочувствие от това предаване, а не да излязат и да отидат в Карлуково, коментира още шеф Михалчев.

 За Станислав – Файърмен, той каза, че е много борбена личност.

„То се вижда от началото до края как израства, той лети като ракета”.

„Различното тази година не е само награда, но има най-доброто кулинарно училище в света „Льо Кордон бльо” в Лондон, където победителят ще отиде, за да се научи на професионално готвене и тънкостите в кулинарията. Това е новото и уникално”, допълни Андре Токев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?