Животът е томбола, да бъдем като Гришо и Кобрата

Юлиян Ангелов

Животът е томбола и денем и нощем, се пееше в една песен за Христо Стоичков. Днес е неделя - 24 март, ден като всички други, но не точно. Днес сме малко по-горди от вчера. Просто днес, открихме Америка. Казано накратко: уцелихме две от числата на томболата наречена живот - Григор победи в Маями, а Кобрата - в Коста Меса. За тези, които не знаят, разстоянието между двата щатски града е 4 383 километра. Представете си и на двете места се говори за България, нашата България.

"Ако бях Христо Стоичков щях да съм хубав и висок, щяха да ме знаят всички от Чикаго до Владивосток..." Е, не съм, сигурно затова никой не ме знае, но и аз не ги познавам тези, които не са ми интересни. Виж Гришо и Кобрата са друга бира. Точно като Христо Стоичков. Някой да не знае кои са? Какво, по дяволите, значи някаква си личност...

"Ако бях Христо Стоичков щях да съм готин пич, да возя с Бентли всички, а не със стар Москвич". Честно казано и Москвич нямам, но този уикенд литнах високо с ракетите Григор и Кубрат. Знаете ли, чух, че снощи EVN фиксирали най-малкото потребление на електричество за последните няколко години. И няма как да е другояче, след като всички жени бяха сготвили много преди мача на Григор и стискаха палци на готиния пич от Хасково.

"Ако бях Христо Стоичков чак от Парма до Канкун, щях да изкрещя на всички Сом тайм уин енд сом тайм люн". С Гришо и Кобрата няма как да не сме сом тайм уин. Може да е сом тайм, но поне му се радваме подобаващо. Някой да не е разбрал, че сме "намбър уан"?

Животът е томбола, и денем и нощем. Животът е томбола - купон денонощен

P.s. Утре да не забравите - тази наша невероятна Стефка Костадинова има рожден ден. Да полетим с нея, и да разперим криле. Както го стори Гришо срещу Лопес, както и самата Стефка в Рим през 1987 година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?