Подай сигнал

Жените на средна възраст - сексбогини!

Лайфстайл

от Екип Марица 642 прегледа 0

Жените на средна възраст - сексбогини!

Жените на средна възраст имат по-добър интимен живот в сравнение с по-младите от тях. Въпреки че по-рядко правят секс, той е по-качествен, показват данните от проучване на фирма във Великобритания, произвеждаща секс играчки.

В проучването са участвали 2100 дами на възраст между 18 и 70 години. Те попълвали анкета с въпроси за това колко често правят секс, доволни ли са, искат ли нещо да подобрят.

Според резултатите 39% от жените на възраст между 18 и 25 години, правят секс двойно повече пъти в сравнение с по-големите от тях. От друга страна тези на средна възраст посочват, че интимните им контакти се свеждат до два пъти седмично.

Общо 36 % от по-младите жени са отговорили, че винаги получават оргазъм по време на полов акт. От друга страна при жените над 45 години процентът е доста по-висок – цели 63. В същата възрастова група 14 процента от участничките оценяват нивото на интимно щастие с 10/10.

Едва 11 процента от жените под 25-годишна възраст са доволни на 100% от ласките в леглото. По-възрастните жени са категорични, че сексуалният им живот е по-задоволителен, защото над 40 имат семейство, хубава работа и са по-спокойни.

Междувременно близо 50 процента от по-младите жени признават, че сексът ги прави по-самоуверени и не могат да се задоволят само с два пъти седмично.

Коментари