Подай сигнал

Жена свали 200 кг и се омъжи за любовта на живота си

Свят

от Екип Марица 2956 прегледа 0

Пристрастяването към храната било причината до преди няколко години 33-годишната американка Ники Уебстър, от Арканзас, да смятала себе си за най-нещастната жена. Храната била смисълът на нейния живот. Но когато стрелката стигнала 275 килограма, ситуацията просто станала непоносима.

Ники вече не можела по никакъв начин да удържа своя апетит. За диети и дума не можело да става. В ума на младата американка се въртели единствено мисли за мазна, сладка и суперкалорична храна.

Излишните килограми превърнали живота на Ники в ад. С времето за нея било все по-трудно да става от леглото, да се къпе и дори да върви. Наложило се жената да се премести да живее при родителите си.

„Тялото ми стана моят затвор. Постоянно ме болеше, изморявах се много бързо... Но просто не можех да не ям, това бе наркомания. Знаех, че теглото ми ме убива”, споделя за своите мъки Ники.

Преломният момент в живота на младата жена настъпил, когато я поканили да участва в шоуто „Тежа 300 килограма”.

Ники тогава се решила да си оперира стомаха, за да бъде отстранена част от него. По време на консултацията Уебстър научила, че ще трябва първо да отслабне с 20 кг, за да може да се подложи на операцията. Жената се подложила на жестока диета и след 3 месеца успяла на се отърве от 20-те килограма.

Всичко минало успешно, а година след интервенцията Ники вече била по-лека с цели 90 кг.

За да затвърди резултата, Уебстър започнала редовно да посещава психоаналитик, за да изкорени зависимостта си към храната завинаги.

С времето Ники успяла да свали общо 160 кг, а след отстраняване на излишната кожа, която висяла върху тялото й като огромна чужда дреха, се отървала от още 25 кг.

Сега Ники тежи 90 кг и се храни здравословно. Тя се чувства превъзходно в новото си тяло, благодарение на което още едно щастливо събитие се случило в живота на Ники - тя открила любовта. Младежът, който откраднал сърцето й, сега е пискал ръката й.

Коментари