Подай сигнал

Жена пръсна 150 хил. долара, за да стане копие на Барби

Лайфстайл

от Екип Марица 1073 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Жителка на Амстердам пръсна близо 150 хиляди долара, за да прилича на куклата Барби. Константия Димола обаче се сблъска с липсата на разбиране от страна на сънародниците си.

Жената претърпяла пет операции за увеличаване на бюста, липосукция на глезените, корекция на носа, контур на лицето, промяна на формата на очите и увеличаване на устните. Холандката също иска още да увеличи гърдите си, за да стане притежателка на най-големия бюст в света.

40-годишната жена призна, че винаги е искала да прилича на куклата Барби и накрая успяла да изпълни мечтата си.

Това "подобрение" във външния ѝ вид обаче не се нрави на сънародниците на Димола.

"Когато пазарувам, хората ми се присмиват. Наричат ​​ме грозна, отвратителна и страшна", казва жената.

Трябва да се отбележи, че Димола ще си направи още поне три операции. Едната ще е за подобряване на носа, другата - на бедрата, а третата - на гърдите.

Тя планира да похарчи всичките си пари за да изпълни мечтата си.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари


Още една изкуфяла. Дърта пръчка се прави на плашило, ще плаши гаргите в полето.?????????

тези долу или са плоски като дъски злобарки, или нечувствителни към проблемите на жените уж "мъже". г Горката женица, медал заслужава само за болките в гърба, които понася в името на красотата и спасението на света.

Красива! Само в своите фангазии! Румънска ци.га.нка...спечелила от ..хоризонталния занаят ..ще похарчи пари за да е по интересна на ..клиентите си...с другия си нид явто им е омръзнала..Интересно Как може са легне по корем?футболните топки ще и пречат!

Прилича на изрод