Подай сигнал

Жена открадна от заключено шкафче в магазин в Пловдив

Видео

от ЯНИЦА МАРОВА 19478 прегледа 0

Жена открадна от заключено шкафче в магазин в Пловдив

Възрастна жена от Пловдив открадна чужди вещи от заключено шкафче в магазин. За това сигнализират потърпевшите в социалните мрежи. Те посочват, че откраднатите вещи са ценни. Крадлата е била облечена със синя рокля, а в ръката си е държала жълта Била чанта.

Видеоклип от камерите на супермаркета показват, че жената вади универсален ключ, с който отключва няколко шкафчета. В едно от тях намира оставена торба, с която си тръгва. След няколко секунди обаче тя се връща и обира още едно шкафче. „Внимавайте какво оставяте в подобни шкафове, тък като е очевидно, че с един ключ се отключват поне 3“, призовават в социалните мрежи потърпевшите. Подаден е сигнал до полицията за кражбата. Потърпевшите се надяват, и за съдействие от гражданите, ако някои я разпознае. Супермаркетът, в който е станала кражбата се намира на бул. Александър Стамболийки.

Коментари


Умишлено и злонамерено отношение към клиентите !

Политика на магазина ! Това е човек от персонала,който е наясно как работи системата.И още нещо...универсален ключ.Помислете уважаеми,преди да коментирате....

Тази кадето краде от шкафовете дали е циганка защо не пушите етноса ако циганка ще гръмнат новините

Сигорно ще трябва да се изпрати този клип до полицията и бързо ще я открият.

Когато има камери,и са я видели защо не са я спрели,просто в магазините само при открадната стока има аларма а за багаж няма .

Тази жена от къде има ключ за шкавчето?

Точно там и аз пазарувам и си оставям нещата. Ако я видя дъртата кучка, ще я оставя да излезе от магазина, ще я проследя и в някоя улица ще си изплюе пресъхналата минджа...

АПИЛИРАМ ВСИЧКИ ХОРА, СПОДЕЛЯЙТЕ, ЗА ДА Я ХВАНАТ, НИКВА СИГУРНОСТ В БЪЛГАРИЯ ?? НЯМА, ЗА НИЩО, ЗАЩОТО ЗАКОНИ ИМА ДЪРЖАВА НЯМА!

ИМА ЛИ РАЗВИТИЕ НАМЕРИХА ЛИ КРАДЛАТА....

В случая къде е охраната и къде е човекът зад пулта. Нали за това ам се плаща. Да ни опазват от такива навлеци.

От камерите на автогарата и гарата ако могат да проследят може да е пътувала в този ден Охраната къде зяпа та не пази

Прилича ми на Таня от Пазарджик