Желко се оправда с класата на Мариани

Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович отчете сериозната класа, която демонстрира плеймейкърът на Левски Давиде Мариани при 3:1 над „канарчетата”. Швейцарецът реализира два гола във вратата на „жълто-черните” и според техния наставник именно това е предрешило срещата.

„Много е трудно да се каже (дали е имало възможност Ботев да вземе нещо от мача – б.р.) след загуба 1:3. През първото полувреме имахме повече 100-процентови положения. Левски може би имаха някои ситуации, но ние имахме 3 момента, които бяха 100-процентови. Не успяхме да отбележим тогава. След 0:1 се оказа по-лесно за нашите момчета да играят играта си."

"Добър футбол показахме, но индивидуалната класа на Мариани ни уби. Това е футболът – първо голът, после прекият свободен удар…"

"Аз съм за първа година тук, докато Еберт е втори сезон. Знам, че това дерби има голяма история. Може да се кажеш, че нямаш късмет, ако изпуснеш 1-2 положения, но при 5-6 пропуска вече е липса на качество. Аз обаче се стремя да се наслаждавам на младите играчите. Видяхте Кристиан Добрев, после Слави Шопов влезе… Имаше обаче и много лоши моменти. Много поздравления за Левски и трите точки, които спечелиха. Ние трябва да се възстановим за следващия ни мач."

"Не е лесно да играеш тук. Целият отбор трябва да бъде на ниво, за да победи ЦСКА, Левски или Лудогорец. Много е простичко. Ние говорим тук и за бюджет. Техният е много сериозен. Трябва да бъде целият отбор на ниво. Всеки път искам да играем, да играем, но не е лесно", завърши Петрович.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Коматевец

Коматевец

31.07.2019 | 00:32

На калпавия х...й - вълната му пречи - че и на този пораженец / псевдо треньор /. Махайте го този калпак - и ще ви тръгне играта

Отговори
1 0
фен на Локо

фен на Локо

29.07.2019 | 22:21

Не ми е работа да се бъркам, но не може да не се отчете че И ДВАТА пловдивски отбора се управляват от най-черните врагове на България, а именно сърбите. Случайност???? КОЙ мрази Пловдив, интересно, направо се чудя!

Отговори
2 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?