Здравето на Ралев се влоши, удължават отпуската му

До края на юни арестуваният районен кмет на "Северен" е в неплатен отпуск, който ще бъде удължен с още месец. Междувременно прокуратурата не е поискала отстраняването му от длъжност.

Влошава се и здравословното му състояние. Отказани са му обстойни прегледи. Защитникът на Ралев - адвокат Ботев, смята до месец да иска преразглеждане на мярката за неотклонение спрямо клиента му.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Сральо  добър ден!!!!

Сральо добър ден!!!!

27.06.2019 | 08:42

Сральо Сралев наигра ли се!!!! Всяко удоволствие се заплаща..............Като си паднеш в капана просто си вече труп....нито можеш да вземаш нито да даваш на татък...... Сега недоказаните имоти обратно в хазната момчето да поработи обществено полезен труд и като излезе да си възпитава сина както ще ....да го прати ако ще на луната да учи......Мойте внуци ходят на много неща но се лишаваме от други ...т.е. искаш да се изхвърляш ама чергата казва до тук......тоя селски кювлия ще ми се прави на баровец Да ама не Господ има голяма тояга защото е справедлив........

Отговори
1 0
Зойн

Зойн

26.06.2019 | 15:00

Всички се разболяват и отпуск взимат но нали така каза Бойко евала на Герб такива крадци и БСП не бяха кой ще накаже Цецо никой ???Прост народ Герб на власт ?..

Отговори
6 0
Февруари

Февруари

26.06.2019 | 14:57

И кога се разболя човечецът?

Отговори
6 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?