Следвайте ни

Защо бременните жени не трябва да плачат

viber icon

Всички знаем, че бременните жени са кълбо от емоции. Хормоните бушуват, а бъдещата майка неусетно преминава от едно състояние в друго. И както се смее, така на следващата минута може да започне да плаче, съобщава jenata.blitz.bg.

Навярно неведнъж сте чували, че по време на цялата бременност бъдещата майка трябва да е много спокойна. Тя не трябва да се разстройва, да плаче и да изпитва негативни емоции. А знаете ли защо?

Малкото същество, което расте в корема й, е тясно свързано с нея и чувства всичко, което изпитва и майка му.

Бременните трябва да са много внимателни с емоционалните си състояния, защото те могат да се отразят негативно на състоянието и здравето на плода. Най-сложно за бебето е да преодолее стреса. За да расте здраво и щастливо бебето, майката трябва да контролира емоциите си.

Погрижете се за бъдещето на вашето дете, грижете се добре за себе си и своето настроение! 

Коментари (1)

paul

14.02.2020 | 06:51

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?