Следвайте ни

Започнете деня със секс

viber icon

1. ВЕЧЕРНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
За да не ви се налага да скачате от леглото рано сутрин – дори и преди да започнете с любовното приключение – започнете с приготовленията още от предната вечер. Сложете бонбони на нощното шкафче, за да се отървете от възможния неприятен дъх в устата ви сутринта.

Преди да си легнете, отидете до тоалетна по малка нужда, така че да не ви се налага да го правите незабавно след като се събудите. Не забравяйте, че се нуждаете от презервативи на една ръка разстояние.

 

2. НАГЛАСЕТЕ ВЪТРЕШНИЯ СИ ЧАСОВНИК
Важно е да се събудите навреме, за да разполагате с достатъчно време за действие и да не се притеснявате, че ще закъснеете за работа. Най-добре е да я събудите с нежно докосване. Не забравяйте, вероятно вече ще сте готов за действие, докато тя ще се нуждае от малко време за загряване. Затова имайте това предвид, когато планирате кога точно да я събудите.

 

3. СЪБУДЕТЕ Я НЕЖНО
На жената до вас вероятно няма да й хареса първото нещо, което вижда когато се събуди, да е вашият възбуден пенис  - затова започнете с малко по-бавно темпо. Докосвайте я бавно и нежно. Започнете да целувате лицето и тялото й леко и нежно. Използвайте пръстите на ръцете си, за да си играете с косата й. Този чувствен подход ще гарантира, че тя ще се събуди в приятна среда, а възможността да е готова за сутрешно забавление със сигурност ще се увеличи.

4. ПОКАЖЕТЕ Й, ЧЕ Е СЕКСИ

Когато тя се събуди сутрин, напълно възможно е да не е в настроение за секс. Създайте й правилното настроение, като й кажете колко е красива. Не обръщайте внимание на рошавата й коса, леко набръчканата кожа от лежането върху възглавницатаи сутрешният й лош дъх(ако има такъв). Кажете й колко много я желаете.

Ако не сте особено добър в изразяването на емоции и ви е трудно да й кажете, че е секси сутрин, опитайте поза, при която няма да сте лице срещу лице. Позата лъжицае точно толкова романтична и чувствена – а в същото време ви позволява да избягвате неудобството от лошия дъх сутрин.

ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЯ СИ СЪС СЕКС!

Сутрешните креватни упражнения са идеално начало на деня. Те стимулират образуването на хормона на щастието и предизвикват появата на усмивка на лицето ви– така можете да се справите с предизвикателствата през деня много по-лесно. Точно както с всяко друго нещо– ако прекалите със сутрешния секс и го практикувате всяка сутрин – той ще се превърне в рутина и ще стане скучен, най-вече досаден за приятелката ви, на която това може да не й допада толкова, колкото на вас.
 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?