Следвайте ни

Записват за безплатен скрининг на рак на гърдата

viber icon

Безплатният скрининг за рак и доброкачествени заболявания на гърдата, който се провежда във Втора клиника по хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“ от доц. д-р Ваня Узунова, протича при голям интерес. Кампанията е безсрочна, а прегледите и консултациите се извършват всеки вторник и четвъртък от 12.00 до 13.30 ч. в кабинета на доц. Узунова на 11-ия етаж на Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ №66, западно крило на сградата на болницата.

Първоначално бе обявено, че не е необходимо предварително записване, но се оказа, че желаещите надхвърлят в пъти възможностите за извършване на прегледи в рамките на обявеното време от 1 час и 30 минути, разказа доц. Узунова. Това е и причината да е необходимо предварително записване на телефонен номер 0898 47 82 50 във всеки делничен ден от 13.00 до 14.00 ч. По този начин всяка жена, дошла за преглед, ще получи необходимото време и внимание от страна на лекаря.

Доц. д-р Ваня Узунова е лекар-хирург с две специалности - „Обща хирургия“ и „Гръдна хирургия“, има и защитена дисертация за заболяванията на млечната жлеза. Специализирала е във Франция и САЩ. Идеята <210> за този скрининг се ражда след поредица от случаи на млади жени, под 30 години, които се обръщат към нея в период, когато коварната болест е била в много напреднал стадий. Ракът на гърдата е на първо място по заболеваемост от онкологични болести при жените, но именно млечната жлеза е органът, при който туморът може да бъде открит още в самото начало на появата му. На практика ранното диагностициране определя и пълното излекуване, категорична е доц. Узунова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Не ходете при тази жена!!!

Не ходете при тази жена!!!

17.06.2019 | 19:40

Така наречената " доц. Узунова " е един комерсиален лекар и нейната цел не е да помага на хората! Нейната цел са парите! Същата извършва много злоупотреби и измами! Не е тайна, че всяка втора жена, която премине през кабинета на Узунова се изпраща още от врата за оперативно лечение! Не са малко случаите в които пациенти търсили второ мнение от други лекари, се успокояват след второто и трето мнение, което доказва, че няма нищо за операция. Не си губете времето с тази жена!! Тя няма нито апаратура, нито провежда качествен преглед, прегледа протича една минута, само с опипване и те праща на разни изследвания ако реши, за да осигури пациенти за определени нейни колеги. Същата може да я чакаш и цял ден пред кабинета, докато благоволи да дойде. Срещу Доц. Узунова има жалби от пациенти в деловодството на Умбал " Св. Георги " Пловдив, но е факта, че ръководството на болницата нехае. Защо ли? Защото същата има гръб и я защитават!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?