Следвайте ни

Всички имаме тези домакински уреди, а те са опасни за здравето

viber icon

Технологиите отдавна са важна част от живота ни. Не е нужно да прекарвате часове, търкайки дрехите си върху дъска в леген.

 Мнозина експерти казват, че електромагнитното излъчване е опасно. Учени обаче уверяват, че обхватът на вълните, който микровълната ви използва, не е опасен за хората.

Д-р Александър Мясников отбеляза, че все още е трудно да се каже как електромагнитните вълни влияят на здравето.

Хладилниците са наистина полезни за вашето здраве, защото в миналото хората е трябвало да консервират храната по алтернативни начини чрез осоляване. Това е голям недостатък, тъй като рискът от рак на стомаха се увеличава сериозно. 

Някои домакински уреди наистина са в състояние да навредят. Например, електрическата печка изсушава въздуха и понижава имунитета на носната лигавица, предразполагайки я към разпространение на инфекция. Изсушеният въздух може да провокира сериозни проблеми с очите. 

Мясников обясни още, че климатикът е вреден. При неправилно използване той се превръща в среда за размножаване на бактерии и също така причинява усложнения на астматиците и страдащите от алергии, пише Zdrave.to.

Коментари (1)

Dii

Dii

06.05.2021 | 14:45

Глупости на търкалета. Най опасният кухненски уред е ножа. Вреден е за пръстите. Безмилена и нищо не казваща статия. Авторът обаче е захлебил.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?