Следвайте ни

Запишете се за преглед при очен лекар

viber icon

Очен лекар ще преглежда в МЦ-Панагюрище, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. За това информираха от здравното заведение.  Консултациите ще се извършват на:
29 ноември (петък) ​- от 10.00 до 13.00 часа; 6 декември (петък) ​- от 10.00 до 13.00 часа; 13 декември (петък) - от 10.00 до 13.000 часа.


Специалистите препоръчват поне веднъж годишно да се осъществява преглед при офталмолог от бременните жени или планиращите бременност, децата, страдащите от късогледство, далекогледство и астигматизъм, хората над 40-50 години, страдащите от високо кръвно налягане и диабет. Лекарите са категорични, че хората не трябва в никакъв случай да подценяват проблемите със своето зрение, тъй като в много случаи ненавременната профилактика забавя лечението на новооткрити болести.


Таксата, която ще заплащат децата до 18 години и пенсионери, е 10 лева, за работещи - 30 лева.
Към момента се очаква сключването на официален договор с РЗОК, след което желаещите ще могат да се възползват от очния специалист и с направление №3.
Телефон за предварително записване на час: 0357 88 535.Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?