Следвайте ни

Уникално немедикаментозно лечение на псориазис

viber icon

Псориазисът е хронично кожно заболяване. То не е заразно и не се предава чрез ръкостискане или други телесни контакти. Поразява хора от всички възрасти. По тялото се появяват неестетични червени петна, които започват да образуват люспи и след време се отделят от кожата. Наблюдават се и случаи на деформации на ставите с необратим характер. Влияе негативно върху целия начин на живот на страдащия. 

Лечението в   ОН КЛИНИК се базира изцяло на натурални продукти, води до дълготрайни състояния на ремисия (отшумяване на признаците), омекотява кожата.  

д-р Марио Нешков

Съдържа:

·      екстракти от кал и соли от Мъртво море;

·      растителни екстракти с антигъбично действие;

·      растителни екстракти с антибактериално действие;

·      противовъзпалителни натурални съставки.

Не съдържа:

кортикостероидни хормони;
имуносупресори.

Наблюденията върху лечението сочат:

  • премахване или съществено облекчаване на заболяването при 85% от пациентите;
  • подобрението настъпва до ок. 2 седмици;
  • ремисиите продължават между 6-18 месеца.

    „Препоръчваме на пациентите, ако има нещо странно по тяхната кожа, независимо дали имат другите симптоми на заболяването, незабавно да потърсят дерматолог, защото това е най-добрият начин да бъде поставена една диагноза. Доказано е, че псориазисът се повлиява от стресови ситуации. Всяка една проява на стрес върху организма влошава проблемите с псориазис. Миенето на ръце с дезинфектанти, носенето на маски, ръкавици се отразява на хората с кожни проблеми. Не оставяйте заболяването на прогресира и да причини сериозни увреждания на тялото. Своевременното лечение ще елиминира неприятните симптоми”, казва дерматологът на  ОН КЛИНИК София – д-р Марио Нешков.

Само и единствено на 18.06.2021 г. ОН КЛИНИК филиал Пловдив предлага преглед и лечение при д-р Марио Нешков, най-добрият специалист на ОН КЛИНИК - София

Побързайте да си запишете час на тел. 0700 119 19

или +359 885 488 088

Запиши час онлайн тук

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?