1553

Трогателно! Жена забременя от съпруг, починал преди две години

Жителка на британския град Ливърпул забременя от съпруга си, който почина преди две години от мозъчен тумор. Историята на жената бе публикувана в Metro, съобщи БГНЕС.

33-годишната Лорън Макгрегър разкри, че през 2013 година съпругът й Крис е бил диагностициран с мозъчен тумор. Мъжът отишъл на лекар, след като установил, че не може да си спомни името на съпругата си, за да й се обади отново по телефона. При прегледа му бе открит тумор.

Крис претърпя операция, по време на която 95% от тумора бяха отстранени, но болестта се върна през 2016 г., а след това отново през 2019 година. След началото на пандемията от COVID-19 лекуващият лекар препоръча спиране на химиотерапията, за да не се натоварва имунната система . Туморът започна да расте силно и през 2020 година Крис почина.

Няколко години преди смъртта на съпруга си Лорън замрази спермата му, за да може да има деца от него. Девет месеца след погребението тя реши да направи ин витро оплождане. През септември 2021 г. процедурата бе успешна и жената вече очаква бебе.

Според Лорън тя не изключва в бъдеще да забременее минимум още веднъж. Тя добави, че двамата с Крис винаги са мечтали да имат деца.

По-рано беше съобщено, че вдовица от Обединеното кралство трябваше да отиде в съда, за да защити правото да използва замразената сперма на покойния си съпруг, за да зачене дете. Поради грешка в документа преди 11 години клиниката по репродуктивно здраве й бе отказала достъп до материала. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

22.05.2022 | 12:27

Туй сига е харабия идеа-ний ромити исками да имами барем пу десет идинайси чавета вав фамилиити си затуй ша замразявами нашиа матрял вав хладилници фризери кот имами и сетне-удри на булкити ни да раждат повичи щот даржавата ша дава повичи паре за лапета. Келепир, бате.....ко ша бачками кат нинормални да фърлями буклуцити на хората и да метем улицити-ша си гледами кефа а парете наготову ша идват.

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?