1553

Три неочаквани пози водят до вулканичен оргазъм

Позите "количка" и "брецел" ще помогнат за разнообразяване на интимния живот, уверява сексоложката Кейт Мол, като изброява пред изданието Red кои са най-добрите оригинални позиции за забавления в спалнята, пише "Лейдизоун".

"Обратна каубойка"

„Това е същата като позата на каубойка, само дето жената отгоре се обръща с гръб към партньора и използва краката му за опора“, каза Мол. „Обратната каубойка” е чудесна и за секс без проникване, казва тя, тъй като мъжът може да протяга ръка и да гали жена. И да я шляпка възбуждащо по дупето, биха добави двойки с опит.

"69"

Който не е практикувал тази поза, лесно може да познае същността й по името й, смята секс експертката. Любовниците се позиционират така, че всеки да може да достави орални ласки на гениталиите на другия. Единият партньор лежи по гръб, а другият е над него“.

Специалистката по ласки в леглото допълва, че не трябва да се притеснявате, ако тази поза за едновременен орален секс не ви харесва. Според нея има много други позиции, на които да се насладите взаимно.

 

"Вълшебната планина"

Взаимната мастурбация е подценяван начин да запалите отново искра в партньора и да опознаете взаимно харесванията и нехаресванията в секса, казва Мол. „Вълшебната планина” ви зове да се обърнете с лице един към други да достигнете до оргазъм, без отначало да докосвате партньора си.

Бавно погладете и си играйте със собствените гинеталии, но без да прекъсвате зрителния контакт. И няма да усетите как при неудържимата възбуда започване взаимно да се галите. И да стигнете до вулканичен оргазъм, биха добавили онези, които не се отказват от тази поза.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?