Следвайте ни

Топ 7 всекидневни навици, които ни състаряват по-бързо

viber icon

Много жени не предполагат по какъв начин провокират лоши процеси в тялото си. Те често се подлагат на разкрасителни процедури, които не винаги са толкова полезни.

Тук сме събрали няколко сигурни убиеца на младостта, които ще ви накарат да се сбръчкате по-бързо, отколкото ви се иска. 

Солариумът или изкуственият тен влияе неблагоприятно върху състоянието на кожата, унищожавайки еластичността и колагена. Кожата става суха и отпусната.

Захарта унищожава микроелементите на „красотата“. Не е чудно, че се нарича бяла отрова. С нейната помощ в организма се образуват AGEs или крайни продукти на гликиране и те са ключов фактор за стареенето на организма.

Алкохолът веднага превръща всички приети в организма въглехидрати в захар, а за захарта вече говорихме

Топлата вода не освежава като студената и води до дехидратация. Мит е, че помага за почистване на порите. Топлата вода е директен път към сухата, увиснала кожа.

Възглавницата трябва да е плоска и мека, в противен случай сутрин ще се събудите с подуто лице и торбички под очите, а след някой друг месец и с бръчки.

Ниската физическа активност или липсата на физически упражнения провокира стареенето на кожата и влошава общото състояние на организма. Тъй като кръвообращението се забавя по време на заседналия начин на живот, важните микроелементи не достигат до кожните клетки и влошава състоянието ви.

Емоциите са много лоша игра за жените, защото с активните изражения на лицето, бръчките се изрязват и остават завинаги в ъглите на очите и назолабиалните гънки.

Малко повече равнодушие не вреди в поддържането на перфектна кожа на лицето.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?