Следвайте ни

Тази лунна диета за февруари ще ви преобрази веднага

viber icon

Свежи плодови и зеленчукови сокове, билкови чайове подсладени с мед... Всичко това ни напомня за новия месец и лунната диета. Тази диета е доказан метод сред много хора за детоксикиране на тялото, елиминиране на излишните течности от организма. Режимът на прочистване, който се следва 24 часа по време на определени лунни фази, не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, хора, за чието здравословно състояние гладуването е противопоказно. В останалите случаи, следването на лунната диета може да бъде вашият седмичен детокс режим, от който тялото се нуждае, пише az-jenata.bg. В динамичното ежедневие хапваме на крак не толкова здравословни храни. Ето защо е добре да прочистваме тялото си, а тази диета може да постави и началото на едно по-здравословно хранене за вас.

По време на фазите на Луната се консумират само пресни сокове, вода, чайове, кафе. Ако режимът е твърде строг за вас и усещате слабост, може да добавите към менюто си по-захарен плод, свеж зеленчук, но не се разрешават млечни продукти. След приключване на съответната лунна фаза е важно и как ще се захраните. Постепенно добавяйте към менюто си млечни храни, чисто месо, качествен хляб в малки количества и за предпочитане не се връщайте към консумацията на нездравословни храни.

Запишете си фазите на Луната за месец февруари 2018: 7.02.2018 г. – 17:55 часа – последна четвърт 15.02.2018 г. – 23:51 часа – новолуние 23.02.2018 г. – 10:21 часа – първа четвърт


 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?