Следвайте ни

Тази жена тежала 141 кг, а след година - вече 57 кг. Ето как го направи!

viber icon

Джъстин МакКейб е героинята на една вдъхновяваща история. Когато е била на 31 години, тя е тежала цели 141 кг! Причините за качване на излишно тегло били няколко трагични събития в живота ѝ. Първо майката ѝ починала, а година по-късно съпругът ѝ се самоубива.

Джъстин намерила утеха в храната и бързо натрупва излишно тегло. Тогава обаче се случва нещо невероятно!

Мотивация за отслабване

Тя решила да отслабне и да започне нов живот. Нежеланите килограми не само я карали да се чувства зле и подкопавали самочувствието ѝ, но и вредели на здравето ѝ. Джъстин обаче се взела в ръце и не се отказала, както мнозина биха направили на нейно място. Тя започнала много строга диета и тръгнала на фитнес.

Мотивацията за отслабването била проста: тя искала да живее, а не само да съществува. Джъстин също мечтаела чрез тренировки да победи депресията.

Снимките „преди и след”, които предлагаме на вашето внимание, също помогнали на Джъстин да не се отказва! Тя заснемала постепенната си трансформация в Instagram и това се превърна в прекрасна мотивация. Момичето било подкрепено и от онлайн треньор, който винаги е бил на линия, когато тя се нуждаела от него.

Така Джъстин свалила 57 кг за една година!  „Разбрах, че ако искам да продължа да живея без любимия си съпруг и майка, трябва да се сблъскам със страховете си. Всичко, за да живея живот, с който те биха се гордели с мен.", разказва тя..

Това видео показва колко се е променило тялото на жената през годината... Невъзможното е възможно.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?