Следвайте ни

Синята слънчева вода лекува емоционални рани

viber icon

Пиенето на синя слънчева вода ще ви изпълни с положителност, мир и любов. Тя отключва психически блокади и лекува емоционални рани, пише lekuva.net.

Водата, която е стояла в синя стъклена бутилка и е била нагрявана постепенно от слънчевите лъчи, има дори по-различен вкус, отколкото обикновената вода.

Всеки може да пие от тази вода, дори и децата, а рецептата е следната: всичко, от което се нуждаете, е синя стъклена бутилка, като нюансите не са важни. Най-важното нещо е да напълните бутилката с филтрирана, изворна или обикновена чешмяна вода, а капачката не трябва да бъде изработена от метал. Може да използвате корк, стъкло или пластмасова капачка.

Съхранявайте бутилката на слънце в продължение 12 часа. Колкото по-дълго държите водата на слънце, толкова по-сладка ще бъде тя.

Как да консумирате синя слънчева вода?

Нашият организъм някак си приема естествено тази вода, и дори хора, които обикновено не пият твърде много вода, нямат проблем да изконсумират няколко литра от синята соларна вода.

Трябва да знаете, че няма ограничение за нейната консумация, също така можете да я използвате за готвене. Нейният сладък вкус ще ви накара да забравите обикновената вода.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?