Следвайте ни

Шест опасни магнитни бури през август, пазете се КАЛЕНДАР

viber icon

Шест магнитни бури с различна сила ще се вихрят през август и ще донесат дискомфорт дори на хора, които са напълно здрави.

Магнитните бури възникват, когато поток от слънчева материя удари магнитното поле на Земята, създавайки някои вълни. Те са предизвиквани от изригвания на Слънцето и могат да причинят смущения в електричеството, радиовръзките и спътниковата навигация. Оказват негативно влияние и върху самочувствието на някои хора.

Слаба буря ще има на 2 август, така че няма да засегне по-голямата част от населението по никакъв начин.

С по-голяма сила ще е магнитната буря на 10 август. На 13-ти и 14-ти - ще се появят слаби влияния, докато на 21-ви и 22-ри ще има силна буря, която ще продължи повече от 24 часа. Последната се очаква на 29 август.

По правило хората, на които им влияят магнитните бури, имат главоболие, вдигат кръвното налягане, умората се проявява без особена причина, възниква болка в мускулите и ставите и сънят е нарушен.

Често всичко е придружено от лошо настроение и депресивно състояние. Хората се дразнят на близките си без повод, в резултат на което възникват кавги.

За да коригирате ситуацията, струва си да се разхождате повече на чист въздух, да спите достатъчно, да се откажете от вредна храна, алкохол и цигари и да пиете повече билкови чайове.

Магнитните бури могат да продължат няколко часа или няколко дни./zdrave.to

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?