Следвайте ни

Шефът на БЛС д-р Иван Маджаров: Засега няма нужда да доказваш, че си имунизиран

viber icon

"Ще си извадя електронен сертификат, че съм ваксиниран, когато ми е необходимо. Може да стане и в близките дни. Засега не съм го сторил, но доколкото разбрах, системата работи добре." Това заяви пред "Марица" председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров.

В неделя в УМБАЛ "Свети Георги" той стана първият човек в България, получил втората доза ваксина срещу COVID-19.  Д-р Маджаров е сред тези 200 000 българи, които в момента притежават електронен подпис и могат веднага да си извадят  е-сертификат, ако са ваксинирани с две дози срещу коронавируса.

"Не очаквам голям наплив към системата на първо време, тъй като не са чак толкова много колегите с две дози ваксини. А и повечето от тях вероятно ще тръгнат да си вадят е-сертификат само когато се окаже необходим", коментира още шефът на лекарското сдружение.

Коментари (1)

Джордано Бруно

Джордано Бруно

22.01.2021 | 09:41

В недовършена повест на Шукшин ,приказните герои искат от Ванка Глупака удостоверение от Баба Яга,че е умен,за да не ги срами!У нас "професор по всичко"БМБ ни управлява без документ!Очевадно е умен а приори,а нас не ни пука,кой какъв е и защо такъе е?Дай на простия власт и му гледай сеира!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай