71
Следвайте ни

Руският академик разкри къде се намира човешката душа

viber icon

Лео Бокерия разкрива начина, по който може да достигне 100-годишна възраст

Лео Бокерия  е определил местоположението на човешката душа, съобщават световните издания. Той е президент на Националния медицински изследователски център по сърдечно-съдова хирургия "Бакулев", президент на общоруската обществена организация "Лига на здравето на нацията", академик на Руската академия на науките.

"Често ме питат къде се намира душата. Аз казвам, че тя се намира в кръвоносната система. Когато кръвоносната система спре, тя си отива", смята кардиологът.

 

В скорошно интервю Бокерия разкрива начина, по който може да достигне 100-годишна възраст. Той описва движението и положителния поглед към света като условия, които ще помогнат за осигуряване на дълголетие.

 

"Не казвам, че трябва да прощавате на всички, просто се пазете от ненужните хора. Вярвам, че това е фокус върху живота", - казва лекарят.

 

Преди това Бокерия посъветва страдащите от COVID-19 да четат на глас по 15 минути на всеки час. Според академика това упражнение помага за възстановяването на дихателните мускули след болестта.

Коментари (1)

Нищо ново за руснаците

Нищо ново за руснаците

08.01.2022 | 18:15

В бутилка "Столична"

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?