1939
Следвайте ни

Рецептата на БАБА срещу вируси ще ви стане любима

viber icon

Вече влизаме с пълна сила в сезона на вирусите и трябва да се пазим, за да не попаднем в капана им. Симптомите  са ясни – отпаднали сте, кожата ви боли, болят ви и мускулите, искате да полегнете, а в гърлото нещо ви дразни. Тук на помощ идва тази изключително ефикасна бабина рецепта, която гарантирано ще стопира разболяването. Важно е естествено да го направите навреме.

Как се приготвя греяно вино с черен пипер?

Най-добре е виното да е домашно, но ако нямате такова то си купете качествено червено вино. Изсипете 200 мл. в една тенджерка и го сложете на котлона, пише actualno.com. След като виното се загрее добавете към него 1 ч.л смлян черен пипер. Разбъркайте леко и махнете готовата смес от котлона, малко преди да заври. Не пийте веднага, защото ще се изгорите, а това може да раздразни гърлото ви допълнително. Изчакайте няколко минути. Виното трябва да е топло, но не и горещо.

Не изпивайте цялата чаша наведнъж. Просто се пъхнете в леглото, отпийте половината от напитката и се завийте добре, за да се изпотите. Когато това стане, преоблечете се бързо и се върнете в леглото. На сутринта от вируса няма да има и следа.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?