49

Поларис - поляризационен диск

Великите учени в полза на човечеството Никола Тесла и Джордж Лаковски

Като лекар с дълъг трудов стаж д-р Томич отбелязва: „Образователната система не следва технологиите, а още по-малко главоломното развитие на човешкото съзнание във всички аспекти на живота. Резултатът?!?  Море от пациенти, които обикалят немили-недраги с надеждата да намерят решение в класическата медицина. Тя обаче се занимава със симптомите, а не с причините, опирайки се основно на фармацията...... А не винаги е  било така: „ През 40те години д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла са лекували с високоефективни осцилатори и въртящи се антени  пациенти с различни здравословни проблеми“ – разказва д-р Томич. Попаднах на снимки на жена, на които ясно се вижда открита рана на лицето и пълното й излекуване след използването на вибрационни апарати. Не само, че раната е затворена, но и кожата на тази жена се е стегнала и подмладила; косата е по-гъста.

Вдъхновен от това, с колеги и инженери започнах да се занимавам с проблематиката. Направихме апарати,  използвани по онова време. Оригиналните схеми осигурихме от Музея на Никола Тесла в Белград и от други краища на света. Резултатите, които постигахме при лечението на различни заболявания, бяха невероятни -  проблеми с опорно-двигателния апарат, гръбнак, стави и сухожилия измъчвали пациентите им години въпреки класическите методи са решени само с няколко процедури. Най-силно впечатление ни направи поляризационната антена, т.е. поляризационния диск, известен днес като ПОЛАРИС - без електрическо зареждане, с антенни кръгове или спирали, приемащи и изпращащи енергия. Жизнената енергия е навсякъде около нас, а ПОЛАРИС многократно ускорява нейното протичане и я насочва на онези места, на които го поставим.

Eдин от парадокси в класическата медицина е подхода към някои нелечими заболявания, като Хашимото. С ПОЛАРИС диск успешно и сравнително бързо се преодолява този проблем. Ключа за това е стимулирането на щитовидната жлеза. Тя е диригентът на целия организъм,  хормоните й отговарят за работата на много органи, в т.ч. и метаболизма, и когато функцията им е нарушена, се стига до хипер- или хипофункция на жлезата, което води до нарушаване на здравословното състояние на организма. ПОЛАРИС стимулира работата на тази работлива пчеличка и успешно компенсира нарушения поток при протичане на енергията. Хора, които са имали проблема хашимото, днес са здрави. Нужни е само 10-15 мин. дневно да поставите диска във вдлъбнатината над гръдната кост (5-а чакра), за да възстановите енергийния баланса и хармонията в духовен и физически смисъл. Това доказва опитът на многобройните му ползватели по света и  български потребители:

Цвети Якимова, България: За ПОЛАРИС разбрах от статия на Дино Томич за Хашимото. В края на 2019 г. ме диагностицираха с това заболяване и ме "успокоиха", че ще е за цял живот... Страдах и търсех лечение, защото вярвах, че ще бъда отново здрава! И с ПОЛАРИС това е факт! Започнах да го ползвам редовно. Все още се боря с паразитите в организма ми, но този диск ми показа, че проблема започва от друго ниво. Не знаете колко много паразити изкарах през отделителната си система, благодарение на ПОЛАРИС! Аз се прераждах всеки ден, за да върна сегашното ми жизнено състояние! При мен се оказаха множество неразположения: увеличен далак, септиран с години жлъчен мехур, замърсена лимфна система, песъчинки в бъбреците, които преодолях бавно и основно с ПОЛАРИС  в допълнение със спорт и здравословно хранене. Все още се боря да възстановя напълно функцията на щитовидна жлеза и вярвам, че този момент е скоро, тъй като ПОЛАРИС е в ръката ми! Благодаря на човека, създал този диск и написал статията, която ме насочи към него!

ПОЛАРИС диск е доказал отличното си въздействие и при: всички видове болки, гинекологични и урологични проблеми, болести на гърба и ставите, пълнота, намалено либидо и потентност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие, безсъние и лошо настроение... На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява положително.

 Полезна информация, споделен опит  и благодарствени писма от България и света   можете да  прочете на сайта www. http:/polarisdisc.bg/. Сътрудниците на ПОЛАРИС БГ ООД са на разположение за консултации  и поръчки нна тел. 0886 777 126.

ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ!  И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ЗАПОЧНЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ!          

 1бр.  – 73.00 лв.  + доставка

2бр. -   146.00 лв.   безплатна доставка

        За 3 бр. 10% специална отстъпка   219.00 лв. 197.00 лв. безплатна доставка

  • За поръчка от 4 броя и нагоре имате възможност да се възползвате от  допълнителни отстъпки

 

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?