71

Парапсихолог чисти лоши енергии и предсказва бъдещето

С молба да благодари чрез „Марица“ на парапсихолога г-н Маринов в редакцията се обади редовната ни читателка Ева Радинова. Жената твърдеше, че случайно разбрала за способностите на феномена. От дълго време се чувствала объркана, неспокойна, напрегната, измъчвала се от безсъние и натрапчиви мисли. Решила да му се обади след като приятелка й препоръчала енерготерапевта тъй като до момента не получавала помощ от никъде. „Отидох с предубеждение, но останах изумена от това, което този човек направи за мен. След десет дни и няколко сеанса се чувствам като нов човек“, твърди Ева.

Приема да се срещнем веднага. Знае, че ще говори с журналист и е подготвил всички сертификати, удостоверения, изследвания, които в годините са му правени, за да докажат способностите му. Приготвил е дори документите за регистрация на фирмата, счетоводни отчети, декларации и т.н. , за да се знае, че работи легално и има всички видове документи, които му позволяват да упражнява дейността си доказват способностите му.

Маринов е изследван, признат и документиран като феномен, парапсихолог, биоенерготерапевт и ясновидец. Първото изследване му е направено от доц. Вера Точева в Пловдив в единствената преди години лаборатория по параенергетика.

Вторият, който потвърждава със сертификат дарбата на г-н Маринов е Стамен Стаменов, генерален директор на Асоциация „Феномени“, който удостоверява писмено, че „Маринов притежава повишен интензитет и потенциални  ясновидски способности“, видя репортерът на „Марица“.

Известният в миналото екстрасенс Кубрат Томов пък е поставил подписа си под свидетелство, в което е посочено, че комисия от специалисти по психотроника от Университета на Нова култура констатира, че Маринов притежава дарба на енерготерапевт и помага за възстановяване на цялостното емоционално, физическо, психическо състояние.

Притежава и серификат за рейкимастер 3-то ниво

„Дарбата си получих преди 33 години. Не съм медицинско лице и не лекувам. Аз въздействам енергийно, и по този начин възстановявам  човешкото тяло, дух и разум. Болни хора обаче мога да насоча към съответния град, болница и специалист, без да посочвам имена на лекаря. Само го описвам, защото ми е забранено да работя с имена.

 „Аз работя единствено с енергийни терапии и методите на Рейки мастер. Изчиствам негативна енергия, клетви, родови и други проклятия, правя защита, въздействам енергийно при панически и депресивни разстройства. Това е моята сила. До няколко часа човекът потърсил помощ вече се чувства по-добре. Личната среща е задължителна. От разстояние не работя. Тези, които работят по телефона са измамници. Не правя догадки, не ми трябват имена и рождени дати, не разпитвам, не подпитвам, сам започвам да  казвам на човека за какво идва при мен, какви проблеми има, от какво страда и какво трябва да направи, за да се оправи. Напътствам хората към добро и намиране на най-прекия път и разрешаване на проблемите, независимо от какво естество са“, разказва за начина си на работа парапсихологът.

Обикновено го търсят объркани, самотни, отчаяни хора. Други питат за половинките и близките си. Най-често задават въпроси дали ще си намерят работа, имат ли въздействие на отрицателни енергии и негативни влияния.

 „Казвам им какъв и къде е проблемът, откъде идва. Дали е от това, че човекът  е свръхчувствителен и несъзнателно приема негативите от други хора и проблемът остава при него, или има чуждо въздействие. Броят на сеансите зависи от тежестта на проблема.  Чрез тях презареждам дадения човек с позитивна енергия, която идва от Бог, Вселена, източник на енергия, което е едно и също. Бог е код -  ръководител на Вселената. След това, ако човек има някакви въпроси ми ги задава , аз се съсредоточавам и му отговарям с подробности. Най-голямата ми сила е да му кажа знакови неща от миналото и настоящето, с което да се докажа пред него. След това вече говоря за бъдещето, отговарям на въпросите му и правя предсказания. Най-важното обаче е да възстановя емоционалното, физическото и енергийно състояние на даден човек и да го предпазя от негативни влияния, които могат да му причинят стрес, паник атаки и т.н. Позитивните резултати са до минути след първия сеанс. Човек усеща топлина, отпускане, лекота, спокойствие и облекчение. След няколко дни вече се чувства като нов от енергийна и психологическа гледна точка“, разкрива начинът си на работа феноменът.

За да потвърди неговите способности Маринов се обади по телефона на проф. Връбка Орбецова от „Съюза на екстрасенсите в България“.

„Това е много способен човек със силни енергийни способности. Мъжът ми беше един от водещите кардиолози, лекуваше и Тодор Живков. И той казваше, че е поразен от възможностите му още преди близо 30 години. Аз високо оценявам неговите способности и го уважавам. В момента правя една хроника за хората с подобни дарби и той ще е включен в нея.“, разказа за Маринов уважаваната лекарка, която също притежава дарбата на лекува чрез енергии.

Маринов разказва няколко случая, които е имал през последните дни.

Момиче от Велинград дойде, защото се чувства самотно. „Казах й, че ако не се е отказала да отиде в Лондон е имала възможност защото половинката й е била там. Другата й възможност е отново в чужбина“.

„Дойде жена с дете, което заеква и получава гърчове. Посочих й причините и я насочих към кой лекар да се обърне. Не споменавам имена, но казвам града, болницата и описвам как изглежда специалиста и казвам след колко време ще има ефект“, разказва ясновидецът.

Преди няколко дни дошли две жени от София. Едната със страхова невроза, безсъние, кошмари и стрес – поискала да започне сеансите веднага, след което казала, че вече е усетила ефекта.

„Жена от Варна дойде преди две седмици за проблеми в работата си. Казах й, че идват от приятелка, която тя е взела да работи с нея и я направила свой съдружник. Махна я и вчера се обади, че нещата са й потръгнали“, посочва един от последните си случаи Маринов.

Предлага списък с телефони на клиенти, от които на произволен принцип да се избере номер. Попадаме на жена във Виена, която потвърди, че Маринов е помогнал да възстанови връзките със сина си. Друга от София, на висока позиция във ведомство, разказа как й е помогнал да излезе от тежка емоционална криза, а после благодарение на напътствията му, е намерила най-подходящите лекари за майка си. и баща си. В момента и двамата й възрастни родители са в добро здраве и работят в градината на вилата им.

За да убеди репортера ни в силата си, Маринов демонстрира владеенето на енергиите, като показа, че може да го накара да върви в различни посоки, без той да полага усилия за това.

Телефоните на парапсихолога Маринов са:0877 14 09 61 + уатсап и 0893868559 + вайбър.

 

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?