Следвайте ни

„Пълмед“ взема проба за Covid-19 и на работното място

viber icon

ДКЦ „ПЪЛМЕД“ -гр. Пловдив предлага на своите корпоративни клиенти, както и други фирми и търговски дружества, възможност за пробовземане на материал за наличие на Covid-19 и на работното им място, съобщиха от медицинския комплекс.
 
„Лабораторията на „Пълмед“ разполага с техническа обезпеченост от най-модерно поколение за извършване на PCR тестове за наличие или отсъствие на коронавирус. Разполагаме и с кадрова обезпеченост, която ни дава възможността да предложим на нашите корпоративни партньори, големи търговски дружества, предприятия и фирми, които искат да тестват служителите и работниците си, да го направят с наша помощ и на работното им място. Предлагаме им да се изследват както с PCR тест, така и чрез бързи тестове за IgM и IgG. За да защитят своите работници на фирмите се препоръчва по-масов скрининг. При откриване на заразени с потвърдени проби, същите се поставят под карантина“, коментира д-р Заприн Пепелов, управител на ДКЦ „Пълмед“.
 
Екипът на „Пълмед“  гарантира и съдействие на място по отношение на организацията по пробовземането. То се осъществява от обучен екип, разполагащ със защитно облекло, маски и всички останали предпазни средства.     
 
Повече информация на тел.:0899 915 583.

Коментари (2)

surg

07.04.2020 | 14:52

нюанса е в корпоративни клиенти - с пари демек

Отговори
1 0

драго

07.04.2020 | 10:42

Да, вземат. Но срещу 120 лв.!!!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?