Следвайте ни

Отървете се от тези цветя у дома! Носят болести и безпаричие

viber icon

Тези цветя просто съсипват всичко хубаво в живота ни, носят ни нещастие, безпаричие и много проблеми – както здравословни, така професионални и лични. В следващите редове ще разгледаме някои от тях:

Те имат много силна негативна енергия. Хората, които притежават такова цвете, често ще се чувстват зле здравословно и много уморени. По-добре не рискувайте здравето си ,като ги оставите в дома си.

Бръшлян

Въпреки че се твърди, че той носи късмет на неомъжените дами, то истината е, че това цвете носи само и главно нещастие. Не трябва да го държите в дома си, защото ще имате много семейни скандали. То по-скоро заплашва да ви разведе, защото ви гарантираме, че любовта просто ще напусне дома ви. Според Фън Шуи бръшлянът отнема жизнеността.

Имат лош ефект върху момичетата. Ще ви попречат да намерите истинската любов и да се жените. Лилавото може да доведе до безплодие.

Папрат

Това носи нещастие и лош късмет.Редно е да кажем обаче, че се счита, че ако имате папрат и тя изсъхне в дома ви, то всички лоши неща, които са ви се случили, ще изчезнат и ще се освободите незабавно от лошия късмет.

Фикус

Това е растение, предназначено за вдовици. Това мнение се формира, защото след война живите войници се връщаха само в домовете, където това цвете отсъствало. Не го дръжте в дома си.

Кактус

Някои хора смятат, че те помагат на жените да открият сродната си жена. Ако обаче дамата е женена, това растение може да развали семейния й живот.

Орхидея

Любителите на цветята сигурно обожават орхидеите, и искат да ги сложат в стаята си, но тя просто има привлекателен външен вид. Къдравите й корени поглъщат човешката енергия. Ако я поставите в спалнята ви чакат само лоши неща в живота.

Дифенбахия

Това растение съдържа отровен сок, който е опасен за другите. Домашен любимец, който яде от него, ще умре. Тази отрова предизвиква дразнене и на човешка кожа. Ако докоснете очите си, след като сте го пипали, може да предизвикате слепота. Ако го опитате, ще се задушите.

Олеандър

Поради външния си вид много хора биха искали да имат такова растение у дома. Но това е много отровно поради глизоидното съдържание в сока. Поради аромата си, олеандърът причинява гадене, замаяност, отравяне, проблеми с дихателната система. Дори сърдечната недостатъчност е възможна. Затова е по-добре да не го вкарвате в къщата.

Източник jenata.blitz.bg

Коментари (30)

Kiro

Kiro

12.06.2019 | 10:28

Само с глупости се занимавате! Цветя които носят безпаричие ! Хаааахахаах

Отговори
2 0
Орхидея

Орхидея

12.06.2019 | 00:38

Куцо и сакато, малоумно и некадърно се цанило да списва "новини". Жалка картина...

Отговори
2 0
София

София

11.06.2019 | 11:15

Пълни глупости. Кактусът "помага на жените да открият сродната си жена. "??? Не само, че някой написал такива безмислици в jenata.blitz.bg, но и друг още по- глупав решил, че написаното е нещо модерно, копирал го и си го постнал тук.

Отговори
6 0
Красимир

Красимир

11.06.2019 | 09:54

Пълни глупости на търкалета,но голямо търкалета

Отговори
4 0
Змей

Змей

10.06.2019 | 23:04

От всички само дифенбахия нямам. Простотии на кубици. Убеждавам се, че това нещо фън Шуй е пълна тъпня

Отговори
2 1
Катя

Катя

10.06.2019 | 22:21

Глупост

Отговори
4 0
Жана

Жана

10.06.2019 | 20:02

Нямало какво да пу ликува и пишат глупости суеверия разни бабини девтини бездарна журналисти цветето е красота нещо прекрасно за разлика от ваз плевели долни

Отговори
11 0
Дафин Пантофата

Дафин Пантофата

10.06.2019 | 16:55

На майка ви лалетата.По тъпа статия за цветята не съм чела ??

Отговори
21 1
Дон Хуан

Дон Хуан

10.06.2019 | 15:39

Кактусът пейоте ли бъде?

Отговори
0 0
Истината боли

Истината боли

10.06.2019 | 13:27

Що за болни фантазии, едно растение да причинява нещастие, както цветята в лудницата, да причиняват лудост, абсурд. Единствено човек с болно съзнание, може да измисли подобни глупости.

Отговори
30 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?