Следвайте ни

„Нова Трейд“ се включи с дарение в битката срещу COVID -19

Компанията дари изворна вода „Бачково“ на всичките болници от групата на „Булфарма“

viber icon

В условията на усложнената епидемиологична обстановка „Нова Трейд“ ООД дари изворна вода „Бачково“ на лечебните заведения от групата на „Булфарма“ ООД. УМБАЛ „Софиямед“, УМБАЛ „Пълмед“, МБАЛ„Бургасмед“ получиха 1500  бутилки от 1,5 л за всяка болница, а Медицински център „Здраве“ – гр.Пазарджик, МБАЛ „Здраве“ – гр.Велинград и МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – гр.Пещера по 1000 бр от най-ценната течност за пациентите и персонала на лечебното заведение.

Като социално отговорна и обществено ангажирана компания, и в израз на солидарност „Нова Трейд“ се погрижи за доброто хидратиране на пациентите по време на престоя им.

Инициативата има за цел освен да помогне, но и да затвърди експертното мнение, че редовната консумация на вода е от изключително важно значение за здравословното функциониране на човешкия организъм и за правилното протичане на жизнените процеси в него.

Приемът е необходим за запазване баланса на течностите, за да поддържаме тялото си здраво като препоръчителният прием на вода е 30 мл/кг на телесно тегло. Най-добрият вариант за нашия организъм е да пием бутилирана вода, която е с ниска обща минерализация, тя гарантира, че няма да повишим киселинността на тялото и ще подпомогне нормалното функциониране на органите. Редовната хидратация засилва имунитета и стимулира тялото да се справя с инфекциите.

Изворната вода регулира алкално-киселинния баланс в тялото и спомага за пълноценното усвояване на минералите. Уникалният състав на минерали и соли в „Бачково“, неутралното 7.23 pH, ниската й обща минерализация отговарят на нуждите на организма и я правят подходяща за ежедневна употреба от цялото семейство.

Водата не е просто препоръчителен елемент за хармоничното ни съществуване, а е основа за нашето здраве и живот.

Екипът на „Нова Трейд“ изказваме дълбока признателност към работата на медицинския персонал, благодарим за безрезервните им усилия, посветени в опазването на здравето ни. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?