3906

Нещата, които пречат на женския оргазъм

Всички знаем кои са основните фактори, които могат да възпрепятстват една жена по пътя ѝ към пълното удоволствие.

Е, оказва се, че има и някои необичайни фактори, които оказват влияние върху женския оргазъм и намаляват шансовете за достигане до връхната точка.

Днес ще ви посочим странните виновници за липсата на оргазъм, за да бъдете подготвени за следващия път и да няма разочарования под завивиките. 

Учените са открили няколко доста интересни неща, от които зависи вашият оргазъм.

Забравила си да посетиш тоалетната - трудно е да достигнеш до оргазъм, когато мехурът ти е пълен, стискаш се и се молиш да не се напишкаш.

Краката ти са студени - проучвания показват, че 80% от жените с топли крака стигат до оргазъм, докато малко под 50% от дамите със студени крака изживяват върховното удоволствие, пише edna.bg. Това се дължи не само на по-доброто кръвообращение заради топлината, но и на друг интересен психологически факт - чорапите „улавят“ напрежението и ни помагат да се отпуснем в леглото.

Носът ти е запушен - няма как да се отпуснеш напълно, ако се чувстваш зле физически и това е факт. Запушеният нос изиграва и още една роля - притъпява сетивата и усещанията в секса няма да са така пълни.

Тиха си - доказано е, че звуците по време на секс увеличават удоволствието, насладата и страстта. Те ти позволяват да се отпуснеш и да преживяваш по-чести и дълги оргазми.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Явно

Явно

19.03.2024 | 23:34

Всичките тия “проучвания” са направени в редакцията на Марица. Неучените доказват, че не си губят времето напразно.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?