Нефритено яйце пази от тумор и повишава сексуалността

Единственият сертифициран инструктор на даоистката техника у нас прави семинар под тепетата

Нефритено яйце поддържа в отлично здраве жлезите и мускулите на жената, които са отговорни за правилното функциониране на половата система. Какви са спецификите на тази на пръв поглед странна практика, определяна в китайската култура като вагинално кунг-фу, ще разкрие на семинар под тепетата Мариела Таскова. Дамата, която е единственият у нас сертифициран инструктор за даоистки техники за жени, прави еднодневно практическо обучение по системата Мантак Чия на 20 октомври в зала “Окинава” на стадион “Пловдив”. Твърди се, че никой мъж не си тръгва от жена, практикуваща техниките на нефритеното яйце.


Вътрешните мускули на малкия таз на съвременната жена са атрофирани и “спят”, тъй като се активират само по време на детеродния период. Практиките на нефритеното яйце поддържат в отлично здраве жлезите и мускулите, отговорни за правилното функциониране на половата ни система. Това е и начин за превенция срещу образуване на различни тумори и заболявания, които възникват като следствие от застоя на кръвта в областта на малкия таз. Упражненията с яйцето, заедно с масажа на гърдите, предпазват жените и от рак на гърдата. Именно затова практиката се препоръчва за жени от всяка възраст.


Техниката с нефритеното яйцe не само повишава възприемчивостта на женския организъм, но увеличава сексуалната привлекателност и прави по-гъвкави мускулите в малкия таз. Тя подпомага по-лесното и леко раждане и предотвратява смъкването на детеродните органи и изпускането на урина в по-зряла възраст.


Техниките с нефритено яйце са съществена част от даоистката вътрешна алхимия за жени. Използвали са се за здраве и удоволствие в двора на древните китайски императори. Яйцата са пробити в горната част, за да може през тях да се промуши конец за зъби без восък или обикновен фин конец. Така заобленият предмет хем може да се изважда лесно от вагината, хем позволява да се поставят допълнителни тежести за по-напредналите в тренировките. Яйцето се поставя внимателно във вагината, с широката част напред, като през цялото време изключително важно е бавното дълбоко дишане. В края на практиката се изтласква с помощта на интимните мускули.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Петрова

Петрова

19.01.2014 | 23:31

Тук се продават по 1 брой: http://prodavalnik.com/nefriteno-yaytse-i40027143 \n50 лева, не е много евтино ...

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?