Следвайте ни

Не отблъсквайте мъжа с тези навици

viber icon

Командване, манипулиране, създаване на безпорядък в банята, липса на самочувствие... Това са само част от женските привички, които дразнят и отблъскват мъжете от нас. Под влияние на емоции, често забравяме как да се държим, а след това не разбираме причината за оттеглянето на мъжете. Кои други привички е добре да елиминирате, за да не отдалечите любовта?

Нахлуване в личното пространство

Най-често това се случва на връзката и съвместния живот. Тъй като дамите са по-социални от господата, те не спират да търсят близост с любимия, защото така се чувстват по-комфортно. Но при мъжете има така наречената висока териториалност или казано накратко – те се нуждаят от лично пространство, което понякога е неразбираемо за половинките им. Така господата се чувстват уверени и спокойни.

Държите се като дете

Жените са по-разговорливи от мъжете, обичат да споделят, детайлни са в разказите си. Всичко това се случва с голям поток от емоции, които достигат до партньорите им. От друга страна, мъжете обикновено са логично, а не емоционално мислещи същества и някои видове емоции може да ги отблъснат.

Кои? Не става въпрос да не споделяте хубавите и лошите си моменти, напротив. Мъжете не харесват, когато се лигавите и държите като дете. Кискане, избухлив смях, истерии... всичко това ги отблъсква.

Критикувате други жени

Едно от нещата, които отблъскват мъжете е, когато жените обсъждат други жени, критикуват ги, подиграват им се. Дори и да не го показват, това което си мислят за нас в онези моменти е дали не изпитваме несигурност в себе си, склонни ли сме към клевети, клюкарство, дали не се опитваме да ги манипулираме по някакъв начин.

Говорите с догадки

Има моменти в които, ние жените, не казваме директно това, с което не сме съгласни, което искаме да ни се случи. Тогава прибягваме до догадки, очаквайки партньорът ни сам да се сети как е редно да постъпи. За съжаление, мисленето на мъжете е такова, че те не могат да разгадаят женските кодове. Когато искаме да бъдем разбрани правилно, достатъчно е да говорим ясно и точно.
Още по темата

Играе ролята на срамежлива глупачка

Жените обичат да играят роли пред мъжете, но понякога са склонни да скрият своите положителни страни и да изглеждат твърде глупаво. Искаме да създадем илюзията за беззащитно същество, което трябва да бъде закриляно, спасявано, а най-лесният начин да постигнем това, е играейки роля. Донякъде така искаме да покажем пред мъжа свенливост, това че той е нашият герой, но всичко трябва да е в някакви граници.

Задавате глупави въпроси

„Дебела ли съм?, „Тази рокля как ми стои?“... Това са само част от въпросите, задавани на мъжете. Знаем как те обикновено ни отговарят и вместо да продължим да се наслаждаваме на момента заедно, нашите глупави въпроси са основа за още по-глупави кавги и спорове. Това определено отблъсква мъжете.

Източник : Az-jenata

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?