Следвайте ни

Напълно здрав 21-годишен получи инсулт седмица преди рождения си ден

viber icon

Според роднини, Самуел О'Съливан от Мелбърн (Австралия) винаги " е бил в страхотна форма ", води здравословен начин на живот и се чувства страхотно - но претърпял инсулт 7 дни преди 21-ви рожден ден, поради което сега е прикован към болнично легло.

На 26 май Самуел, като се прибрал след каране на колело, изведнъж почувства непоносимо главоболие. Родителите му веднага се обадили на линейка и човекът бил откаран в болницата, където се оказало, че Самуел има аномалия в развитието на кръвоносните съдове, наречена артериовенозна малформация (AVM). Проблемът му бил вроден.

Малформацията довела до инсулт, карайки О'Съливан отчаяно да се бори за живота си.

Бащата на Сам, Брандън, започна кампания за набиране на средства в GoFundMe, след като разбира, че състоянието на сина му е толкова лошо, че лечението ще струва повече от 100 000 долара (68,447 милиона долара).

Набраните средства ще отидат за заплащане на терапията, необходимото за Самуил медицинско оборудване и ремонтните дейности, необходими за адаптиране на семейното жилище към новите нужди на младия мъж.

Сам все още е в болницата, но вече е изкаран от отделението за интензивно лечение и сега е в стабилно състояние.

„Той полага големи усилия [да се изправи отново] и разбира всичко, което му казваме." - казва Брандън  - Следващата ни цел ще бъде премахването на тръбата за трахеостомия. "

„Ние сме безкрайно благодарни за вашата подкрепа. Не можете дори да си представите колко значи това за Сам по пътя му към възстановяване. ", допълва баща му, пише здраве.то.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?