Следвайте ни

Мистерия: 11-годишно момиче плаче с кървави сълзи

viber icon

В Индия  11-годишно момиче е диагностицирано рядко медицинско състояние - хемолакрия. Според Science Alert, заради него детето плаче кървави сълзи.

Майката на момичето, която пожела да остане анонимна, каза на специалисти от All India Institute of Medical Sciences в Ню Делхи, че дъщеря й изведнъж започва да плаче кръв и го прави по два-три пъти на ден в продължение на няколко минути.

В същото време момичето не се оплаквало от болка и не изпитвало силни емоции, а сълзите се стичали сами. Преди това детето не е имало заболявания или наранявания.

Полезно! Тези храни спомагат за синтеза на хиалуронова киселина!

„Страхувам се за здравето на дъщеря ми. Плаши ме, че очите й кървят. Надявам се това да спре“, каза майката на пациентката пред лекарите.

Лекарите внимателно прегледали момичето и й направили най-различни тестове. Слъзните жлези на пациентката бяха нормални, съдържанието им също беше, в кръвните й тестове всички показатели бяха като при здрав човек. Лекарите все още не могат да определят какво се е случило с момичето, но по време на престоя в клиниката тя продължава да плаче кръв.

Хемолакрията е рядко състояние, причините за което могат да бъдат най-различни. Понякога се причинява от хемофилия или болестта на Ранду-Ослер, но тестовете на детето показват, че тя не страда от нито едно от двете.

Също така кървавите сълзи могат да бъдат страничен ефект от приема на определени лекарства. Има случаи, когато хемолакрията започва неочаквано, а след това също внезапно приключва.

По-рано беше съобщено, бащата на момичето е оставил жена си, след като я нарекъл вещица. Той се разделил с нея заради рядката болест, която кара момичето да плаче сълзи от кръв.

Бащата на пациентката твърди, че болестта прогресира всеки ден и кръвта започва да се появява на други части на тялото, пише zdrave.to.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?