1553

Мисля за друг по време на секс! Изневяра ли е?

„Да говориш за секс по телевизията, не е лесна задача“, сподели днес Ванина Цонева. Тя е секс коуч и водещ на рубрика по темата за телесните и емоционалните преживявания на хората в „Преди обед“ по bTV.

Ето някои от най-често задаваните въпроси на хората към нея.

Въпроси, задавани от жени:

Проблем ли е, че партньорът ми се задоволява по-често, отколкото правим секс? – отговорът на специалиста е категорично „НЕ“. Важно е да се определи какво представлява сексуалното удоволствие за всеки от партньорите и какво им липсва в сексуален план.

„Лошо ли е, че понякога мисля за друг по време на секс?“ – хората се притесняват от фантазиите си, но това е нещо нормално, каза Цонева. Всеки човек има собствени желания и любопитство, това не е акт, който трябва да води до срам.

Въпроси, задавани от мъже:

„Защо тя достига до оргазъм, но не и с мен?“ – хубаво е партньорите да имат комуникация помежду си, за да знаят защо и какво им носи удоволствие по време на полов акт, според специалиста.

„Обичам да нося женски чорапи, а тя да ме стимулира. Гей ли съм?“ – сексуалната ориентация за всеки може да бъде различна, но това какво ни харесва и стимулира не ни определя полово, отговори Цонева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
С-екс Коуч?

С-екс Коуч?

29.12.2023 | 08:29

С-екс Коуч? Защо направо не сменим българският с английски? Всеки ден все повече и повече чужди думи чувам, дори децата по улиците си говорят на англо-български! Народе, спри се!

Отговори
4 0
Не е изневяра

Не е изневяра

29.12.2023 | 01:21

Редакторите на Марица имат мисловен секкс с отрепки всеки ден.

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?