49

„Микстура син йод” - нужна ли ни е и то сега?

Настанаха тежки времена: пандемия цели 2 години, а сега и война на 300 км от нашата граница. Чувстваме се объркани, информационно манипулирани, уморени, изтощени, почти на предела на силите си.                     

Как се носи такова тежко бреме?

Предлагаме ви едно надеждно решение - препарата „Микстура син йод”. Той не е панацея, но благодарение на широкоспектърните му ползи за организма ще ви укрепи и ще се почувствате по-устойчиви физически и психически. Ще доизчисти тялото ви от вируси и бактерии, ще ви помогне да преодолеете постковид периода по-леко, без тежки усложнения и ще ви даде сила.

Препаратът „Микстура син йод” съдържа биологично активна форма на йод янтарна киселина и витамин РР. Биологично активният йод, в степен на окисление плюс едно, е от съществено значение за човешкия организъм. В действителност в нормалното си състояние йодът е токсичен и трябва да се използва много внимателно. Биологично активният йод в микстурата не само съхранява и усилва свойствата си, но и губи изцяло своето токсично действие. Значението само на този факт за медицината е неоценимо.

 „Микстура син йод”- силата на компонентите.

   Йодът е един от трите незаменими фактора отговарящи за клетъчното здраве. Неговият дефицит най-често няма външна проява, поради което е наречен „скрит глад“, но той е основен рисков фактор за развитието на редица патологии при всички възрастови групи, които изискват незабавно лечение. Поради тази причина йодният дефицит е критически значим и глобален проблем на общественото здраве в света.

Йодът е микроелемент с широка гама медицински ефекти. Йодното насищане на организма играе основна роля в еволюцията на човешкия мозък. Той притежава богат набор от антибактериални, антивирусни, противоракови, антипаразитни и противогъбични свойства, което го превръща в мощен патогенен убиец и отлично средство за профилактика срещу обширната гама от простудни и инфекциозни заболявания.

Витамин РР – наречен от медицината „витамина лекарство”- усилва ефективността при лечение на заболявания, свързани с нервната и сърдечно-съдовата система: подобрява мозъчната дейност, еластичността на кръвоносните съдове, поддържа кръвното налягане в нормални граници, като по тази начин допринася за намаляване риска от инфаркти и инсулти. Стимулира жлъчната секреция, което води до подобряване на храносмилателната дейност, засилва неутрализиращата функция на черния дроб.

Янтарната киселина – уникалността й да служи едновременно като субстрат и катализатор на биоенергийните процеси е причина за избора й за компонент в микстурата. В брилянтния тандем с биологично активната форма на йода тя не само изразява активно свойствата си, но и максимално усилва действието на йода. Янтарната киселина е отличен естествен енергостимулатор, който за разлика от кафето, чая и другите видове стимуланти, е без последващ ефект на енергиен спад. Тя подобрява клетъчното дишане и е мощен антиоксидант. Янтарната киселина има и очистващо действие: неутрализира голям брой отрови /не само от вредни химикали и тежки метали, но и от никотин, алкохол, наркотици и др./

Установено е, че Янтарната киселина намалява въздействието на радиационните поражения върху човешкия организъм, а при съчетаването й с биологично активен йод тя се превръща в негов надежден противорадиационен щит, като го предпазва от тежки усложнения и развитието на злокачествени болести.

 Общоизвестно е, че така нареченият „стабилен йод” има силата да неутрализира смъртоносния радиоактивен йод (I-131), който се отделя при ядрените експлозии. Но той може да се приeма не повече от няколко дни, защото е токсичен и се натрупва в щитовидната жлеза, което създава реален риск от паталогии.

Йодът - единствено в биологично активната си форма, каквато е в „Микстура син йод”, е нетоксичен, не се преработва в щитовидната жлеза (няма риск от предозиране и възникване на паталогии) и тези негови уникални свойства позволяват да се използва дълго време като превантивно средство.

Регулярното, плавно насищане на щитовидната жлеза с биологично активен йод (т.е. поддържането на постоянно йодно депо) дава възможност на щитовидната жлеза да функционира нормално и по този начин да осигурява на организма надеждна защита от вредното въздействие на радиацията.

Нужен  ли ни е препаратът „Микстура син йод” и то сега?

Изборът е ваш! 

Подробна информация за препарата „Микстура син йод” на сайт:

www.blueiodine.eu

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?