Майка на 3 деца реши да стане веганка и сега съжалява горчиво


 

Логопедката Мариела Стюарт е майка на три деца. Първоначално, за да влезе във форма след ражданията, тя решила да се придържа към диета с ниско съдържание на въглехидрати и в продължение на 12 години се лишавала от хляб, захар и брашно, предпочитайки зеленчуци, зелении, месо и риба.

Но след това решила, че това не е достатъчно, и премине към вегетарианската диета, опитвайки различни нейни варианти. Към тази крачка я подтикнали и проблемите с храносмилането, които имала, а в едно от видените видеа на тези тема Мариела чула, че веганството ще и помогне да се справи с тези трудности.

Това ѝ решение станало начало на ходенето по мъките и днес Мариела горчиво съжалява, че се е поддала на натрапчивата веганска агитация.

Какви болести и пълна катастрофа в секса донесло веганството на Мариела?

В момента, след 6 години строга зеленчукова диета, логопедката от САЩ Мариела Стюарт има проблеми с храносмилането, косата, зъбите и кожата. Освен това, стремящата се към отслабване жена е натрупала излишни килограми разказва Media Drum World.

"Успях да бъда и суровоядка и вегетарианка и какво ли не още. Предимно ядях плодове, зеленчуци, зелении, ядки, кълнове. След това започнах да добавям към менюто си тофу, киноа, ориз и бобови растения", казва тя.

В същото време жената отбелязва, че не само е неъмогла да отслабне, а напротив - теглото ѝ се увеличило. Освен това кожата ѝ започна да се влошава, косата и ноктите ѝ станали крехки, зъбния емайл на зъбите ѝ се изтънил. Започнали резки промени в настроението и понижило се ексуалното ѝ желание.

След като скъсал с веганството, Мариела преминала към нова диета - кетогенна. В това меню има малко въглехидрати, но много мазнини, поради което и тя е силно критикувана напоследък..

Жената отбелязва, че тя започва да се чувства много по-добре и започнала редовно да посещава фитнес залата и да трупа мускули.

Според Мариела основното нещо в храненето е да слушате тялото си, вместо да следвате модните тенденции

zdrave.to

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?