46

Мъж от Първомай свали 156 кг с ядене

Методиката за здравословно отслабване на лечителя Гарабитов няма аналог в света – желаният резултат се постига без диети, липсва йо-йо ефект и увисване на кожата

Може ли от 276 да станеш 120 кг като се храниш редовно? Всичко е възможно, само да имаш късмета да срещнеш Гарабитов, твърди Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 6 години. Той олекна със 156 кг, намали повече от наполовина теглото си, при това без увисване на кожата!!! Сега гони следващата си цел – тегло от 90 кг.

А в края на 2016-та година буквално е отписан от докторите. „След 2 дни няма да те има на този свят!“. Тази тежка диагноза поставя пловдивска лекарка на Димчо. Така традиционната медицина директно „зачерква“ 276-килограмовият /при ръст 1.70 м/ мъж от Първомай. Страшните думи карат Димчо да потърси алтернативни методи за спасението си. За да се превърне в случай без аналог в света – с редовно хранене за 6 години намаля повече от наполовина теглото си, при това без йо-йо ефект и увисване на кожата!!! Обикновено при драстично отслабване се прави пластична операция за премахване на излишната кожа. При Димчо не се налага, защото се доверява на единствената в света методика за здравословно сваляне на килограми без йо-йо ефект и увисване на кожата – тази на Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, създал световни и олимпийски рекордьори в спорта, а в последните години и рекордьори в здравословното отслабване.

Димчо Тодоров /вляво/ с Иван Гарабитов при първата им среща в края на 2016 г., преди да започне терапията

През декември 2016 г. Димчо с усилие пристъпя прага на лечителя си. За да извърви 100 метра до център „Гарабитов“ му трябват 40 минути и сядане на стол, който дъщеря му носи. Иван Гарабитов успява да обнадежди Димчо, да го амбицира да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа периодичен прием на напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения и матрично-ритъмна терапия. И чудото се случва – след година Димчо не само, че не е напуснал този свят, но тежи 173 кг, намалил е талията си с половин метър и се движи без да се налага да посяда след няколко крачки. През януари 2021 г. кантарът показва 160 кг, а през февруари 2023 г. вече е 120 кг.  

Димчо Тодоров /вляво/ с Иван Гарабитов през февруари 2023 г., след като вече е отслабнал със 156 кг по методиката „Гарабитов“

Димчо Тодоров е истински световен феномен – сваля 156 кг /от 276 на 120 кг/ без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно. „Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци“, споделя диетата си първомаецът. „Движа се с лекота, не нося такава голяма тежест като преди, непрекъснато правя разходки, но нямам километраж за изминатото разстояние“, шегува се 55-годишният мъж. Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар.       

Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лечение от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.

Преди 20 години Гарабитов създава програма, „дисциплината“ здравословно отслабване, която няма аналог в света – няма йо-йо ефект и кожата не увисва, въпреки огромното количество свалени килограми. Тя въздейства на клетъчно ниво – чрез масаж с немския уред за матрично-ритъмна терапия се „прибира“ и стяга кожата, а напитката „Дар от Гарабитов“ заедно с швейцарския натурален палмов сироп разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, възстановяват обмяната на веществата, „подмладяват“ клетките.

Повече информация вижте на www.garabitov.com.    

За връзка с „Център Гарабитов“: гр. София, ул. „Самоков“ 28Г, тел. 0897701700

Гр. Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10, тел. 032/ 693 694, 0899915704

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
davidof

davidof

08.02.2023 | 12:08

предоставяне на селскостопански и индустриални инвестиционни кредити Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 10 000 000 евро. нетният лихвен процент е 2% на година за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 4
Ти си пълен тъ.пак

Ти си пълен тъ.пак

08.02.2023 | 13:18

Може ли сега да си толкова....

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?