Следвайте ни

Класираха най-популярните диети за миналата година

viber icon

През 2014 година бяха модерни диети като палео диетата, известна още като диетата на пещерния човек, и "Веган преди 6", при която преди 6 часа вечерта се консумира само веганска храна. А ето кои ще бъдат най-популярните диети през тази година:

9-дневната диета обещава 5 килограма по-малко само за 9 дни. Режимът се състои от две части. Първата част е двудневна детоксикация, по време на която се консумират само шейкове - заместители на храната. Вторият етап продължава една седмица. Тогава се приемат по два шейка и порция храна с 600 ккал дневно.

Режимът 80/20 е базиран на теорията на икономиста Вилфредо Парето, според която в много области на живота, в това число и храненето, има само 20% полезни. Правилото тук е да се храним здравословно през 80% от времето си, а през останалите 20% да си позволяваме вредни храни.

Диетата със зелено кафе е предпочитана от много холивудски знаменитости. Смята се, че суровите кафени зърна са богати на хлорогенна киселина, която намалява мазнините, понижава кръвното налягане и регулира обмяната на вещества и нивото на кръвната захар./Марица.бг

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?