Следвайте ни

Какво се случва с тялото ни, ако всеки ден ядем джинджифил

viber icon

Потребител на здравен форум направил експеримент - в продължение на месец той всеки ден консумирал джинджифил. Добавял го в чая си, като подправка към храната, а също така и похапвал парченца от лютивия корен.

Ето какво се случило със смелчагата, провел експеримента:

Снимки: shutterstock

Какво се случва с тялото при ежедневна консумация на джинджифил?

Нормализиране на кръвното налягане

Ако следите канала ми от дълго време, трябва да знаете, че страдам от хипертония отдавна. Но джинджифилът ми помогна да се отърва от това заболяване. Първите няколко дни след консумацията кръвното спадаше леко само за няколко минути. Но след това постепенно се нормализираше.

Подобряване на имунитета

През този месец нямах никакви здравословни оплаквания. Ще ви дам пример с леля ми. Тя от 3 години консумира чай само с добавка джинджифил. През това време не е имала дори настинка.

Подобрение на съня

След първия прием, за първи път от много време, успях да спя нормално.. По-рано заспивах в 11 часа вечерта и се събуждах в 9, но уморен. През целия ден винаги ми се спеше. Джинджифил ми помогна с това. Заспивах в 11, но се събуждах в 7 пълен с енергия за целия ден.

Отрицателни последици:

За целия месец ядене на джинджифил открих само един отрицателен фактор. Към края на експеримента получих запек. Не знам дали това е свързано с продукта, но фактът остава. Това никога досега не ми се е случвало.

Не забелязах други промени. Но за разлика от други „интернет инструменти“ джинджифилът наистина показа добри резултати. Мисля, че ще продължа да го използвам, завършва обобщението от своя експеримент мъжът.

Източник: fakti.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?