46

Какъв характер имате според кръвната група

Японският д-р Тошитак Номи прави връзка между кръвната група и характера на хората. Книгата "Ти си кръвна група", публикувана още през 1980 година, е плод на съвместна работа между психолози и лекари, пише "Монитор".

В днешно време тази теория има много привърженици.

Кръвна група 0 - "Ловец"

Притежателите на тази кръвна група се отличават със силно развити лидерски умения. Те имат силна воля, решителни са и устояват на стреса. Знаят как да намерят общ език с другите.

Тези хора се стремят да са честни и справедливи във всяка ситуация. Способни са да сдържат емоциите си и да не позволяват на чувствата да замъгляват преценката им.

Често заемат високи постове в работата именно заради лидерските си качества.

Хората с тази кръвна група обичат да учат и се интересуват от научаването на нови неща. "Саморазвитие" и "самоопознаване" не са празни приказки за тях.

Кръвна група А - "Магистри"

Хората с тази кръвна група харесват реда, дисциплината и стабилността. Те са много трудолюбиви, точни и емоционални. Те са много гъвкави и лесно се адаптират към новите обстоятелства.

Търпеливи са и умеят да чакат успеха и признанието за работата си. Знаят как да работят в екип.

За хората, притежатели на тази кръвна група, семейството и домът са много важни. Те се стремят да направят жилището си максимално уютно и удобно за любимите си хора, които искат да виждат щастливи.

Намират общ език дори с агресивни хора и са склонни на компромиси по време на спор.

Кръвна група B - "Скитник"

Хората с тази кръвна група могат да бъдат описани точно с една дума - креативни. Те имат много таланти и силно развито въображение. За тях е много важно да намерят нещо, на което да се насладят. Могат да се адаптират към всякакви условия. Те са ентусиазирани и емоционални, когато се заемат с нещо.

Не обичат да си стоят просто така. Тези хора имат будно съзнание и се интересуват от много неща в най-различни сфери и области. Обичат да споделят знанията си с други хора. Много са съпричастни и искрени в отношенията си с хората.

Кръвна група AB - "Философ"

Тези хора са рядкост и изглежда, че са събрали няколко от качествата, присъщи на хората от останалите кръвни групи. Те имат чудесни организационни умения, трудолюбиви са, съпричастни са към чуждите проблеми и тегоби.

Тези хора мислят мащабно и анализират ситуациите от живота на база на натрупания вече опит. Те са внимателни, отзивчиви, искрени и често се превръщат в "душата на компанията".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
да, да!

да, да!

18.01.2022 | 20:50

Не си знам кръвната група, кой да ми каже?

Отговори
0 1
Баба

Баба

19.01.2022 | 07:25

Във всяка една лаборатория,правят кръвно изследване за кръвна група!

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?