71

Как да влезем лесно и вкусно във форма след преяждането по празниците?

Коледа, Нова година, много именни дни – все време за разпускане на душата и на … колана. Обилното хапване и пийване води и до нежелано качване на килца. Как бързо да се вталим без диети, гладуване и медикаменти? А и да изглеждаме по-млади? 

Решението на тази задачка е не само лесно за прилагане, но и изключително здравословно и вкусно. Доказаха го хилядите българи и чужденци, доверили се на програмата за здравословно отслабване и подмладяване, която се прилага в Център „Гарабитов“. 

Защо отслабването с методиката на Иван Гарабитов е лесно и вкусно и не се налага да гладуваме?

Половин час преди хранене се приема „отслабващ” коктейл от сладък палмов концентрат, лимон и лют червен пипер /или джинджифил/. Когато изпием тази вкусна „течна храна”, организмът се засища, гладът изчезва. Така човек яде по-малко. Няма как да не последва и сваляне на килограмите. Естествено не драстично, а в рамките на 2-3 кг за седмица. Който иска по-бърз и голям ефект прилага пълната програма – 7 - 10 дни само на палмовата напитка, предлагана в център Гарабитов. А когато се комбинира със сиропа „Дар от Гарабитов“ се постига пълно изчистване на организма, премахване на токсините на клетъчно ниво, което води до видимо подмладяване на външния вид.

Защо това отслабване е здравословно?

Палмовият концентрат е 100 процента натурален дървесен сироп, произведен в Швейцария. Дългогодишните изследвания на швейцарските учени установяват, че  с тази напитка организмът изхвърля старите и болни клетки, ускорява генерирането на млади клетки, по този начин се забавят процесите на стареене и многократно се повишава жизнеността.

Учени от БАН пък в публикации в европейски медицински журнали посочиха „Дар от Гарабитов“ като сиропа, който детоксикира тялото, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява съня и жизнеността, нормализира кръвното. Сиропът повлиява мускулния тонус и нервната проводимост.  И нещо изключително важно – доказано ефективен е при намаляване на наднормено тегло.

А масажът в Център Гарабитов с немския уред за матрично-ритъмна терапия води до стягане на кожата, нормализиране ритъма на клетките – най-важното условие за здраве, младост и дълголетие!

Повече информация вижте на www.garabitov.com 

За връзка с „Център Гарабитов“: Гр. Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10, тел. 032/ 693 694, 0899915704; 

Гр. София, ж.к. „Изток“, Комплекс Есте, ул. „Самоков“ 28Г, тел. 02/85 48 766, 0897701700.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Безсрамна реклама

Безсрамна реклама

08.01.2024 | 22:56

Безсрамна Марица.

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?