71

Как бързо да свалиш килограми за абитуриентския бал

Коктейл от вкусен дървесен швейцарски сироп засища глада и смъква 5 кг за 7 дни

Как да изглеждам перфектно в абитуриентския си тоалет се пита не един зрелостник. Мога ли в кратки срокове да сваля килца и да стегна фигурата. Идете в център „Гарабитов“, съветват хилядите, които се вталиха по методиката на българския гуру в здравословното отслабване Иван Гарабитов. Той създаде методика без аналог в света за смъкване на излишните килограми без увисване на кожата и йо-йо ефект. Благодарение на българския патент в здравословното отслабване през последните 20 години хиляди българи и чужденци свалиха трайно от 5 до 161 кг, сочи статистиката.

Първо трябва да изчистим клетките от натрупаните отрови, съветва лечителят. Затова помагат 2 сиропа. Учени от БАН доказаха, че създаденият от Иван натурален сироп „Дар от Гарабитов“ - уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед, детоксикира организма, балансира жизнените функции и подобрява жизнеността. Ефектът се засилва, когато българската напитка се приема в комбинация с швейцарски натурален дървесен сироп, произвеждан от 50 години и разпространяван в над 130 страни. Той е разработен с цел прeчистване на организма и отслабване. Вместо изтощителни диети сиропът се пие като вкусна течна храна – питателна и енергизираща, половин час преди хранене. Дървесният сироп засища глада, изхвърля токсините от организма и вталява. Бионсе, Наоми Кембъл и куп холивудски звезди редовно го ползват за пречистване, отслабване и подмладяване, информира преди години агенция Ройтерс.

Тестовете показват, че 70% от хората, приложили пълната програма с дървесния сироп от 7-10 дни, са отслабнали между 5 и 10 кг, а останалите 30% - между 3 и 5 кг. Методиката за здравословно отслабване на Гарабитов комбинира двете напитки с матрично-ритъмна терапия, леки упражнения, правилно дишане и апликатори за ходилата, които активират и възстановяват всички вътрешни органи на човешкото тяло. Така се постигат бързи резултати и най-вече се избягва увисването на кожата – нещо, което никоя друга програма за отслабване в света не предлага. Прилагайки методиката „Гарабитов“ един от най-дебелите българи Димчо Тодоров от Първомай „олекна“ с цели 161 кг - от 276 на 115 кг, без увисване на кожата и йо-йо ефект. Първомаецът е истински феномен – втали се без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно. Историята си той разказа в съботно-неделния блок на bTV „Тази събота“ и по много други медии.

Повече информация вижте на www.garabitov.com. За връзка с „Център Гарабитов“: Гр. Пловдив, ул. „Академик Петър Динеков“ 10, тел. 032/ 693 694, 0899915704;

Гр. София, ж.к. „Изток“, Комплекс Есте, ул. „Самоков“ 28Г, тел. 02/85 48 766, 0897701700.

 

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?